Η γιορτή του μπάσκετ, το περίφημο All Star Game θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα, στο κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης». 

Με αφορμή το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός η ΕΣΑΚΕ, που είναι η διοργανώτρια αρχή, σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Καρδίτσας και ΕΒΕ Καρδίτσας, οργάνωσαν συνέντευξη τύπου στην πόλη μας, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12), παρουσία μεγάλων μορφών του Ελληνικού μπάσκετ που κατέχουν σημαντικές θέσεις σήμερα για το άθλημα.Έτσι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πέραν του προέδρου της ΕΣΑΚΕ Ευάγγελου Γαλατσόπουλου, βρέθηκαν ο πρόεδρος των προπονητών Παναγιώτης Γιαννάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΣΑΚΕ Χαρίλαος Παπαγεωργίου, ο διευθυντής ΠΣΑΚΚ Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης και ο εκπρόσωπος των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Θεσσαλίας Νίκος Μπουντούρης. Δεν θα μπορούσε, βεβαίως να λείπει ο πρόεδρος του ΑΣΚ Γιάννης Μπουρούσης ενώ την περιφέρεια εκπροσώπησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσα Κωστής Νούσιος. Για τον Δήμο ήταν εκεί ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος και για το Επιμελητήριο ο οικονομικός επόπτης Κώστας Λαμπρόπουλος.

Όλοι οι προαναφερόμενοι απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με αναφορές στο τραγικό συμβάν του τραυματισμού του αστυνομικού αλλά και γενικότερα της βίας στους αθλητικούς χώρους που πρέπει να εξαλειφθεί και εξήραν την σημασία του να είναι ο αθλητισμός χαρά και γιορτή.

Παράλληλα απευθύναν κάλεσμα στους Καρδιτσιώτες και σε όλη την Θεσσαλία, να κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο στο διήμερο των εκδηλώσεων και να τις παρακολουθήσουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΑΚΕ το All Star Game δεν είναι μόνο αυτός ο αγώνας αλλά πολλές παράλληλες αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Στάθηκε μάλιστα στο θέμα των πληγών που άφησε η πλημμύρα στην περιοχή μας επισημαίνοντας ότι το επαγγελματικό μπάσκετ στηρίζει την Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές. Στηρίζει την προσπάθεια να βρει η ζωή, οικονομική και κοινωνική, τους ρυθμούς που είχε πριν την κακοκαιρία Daniel.Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τις μπασκετικές υποδομές που έχουν δημιουργηθεί στην Καρδίτσα και ευχήθηκε το κλειστό το Σαββατοκύριακο να είναι γεμάτο παιδιά και οικογένειες.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε απ’ όλους τους ομιλητές και το έργο του κλειστού γυμναστηρίου που χαρακτηρίστηκε ένα από τα πιο σύγχρονα και λειτουργικά στη χώρα. Ειδικά ο Γιάννης Μπουρούσης είπε ότι χωρίς την ύπαρξη αυτού του γηπέδου πιθανόν και ο ίδιος να μην έχει επιστρέψει και ασχοληθεί με τον ΑΣΚ, που σήμερα, πέραν της ομάδας έχει και ακαδημίες που αριθμούν 500 παιδιά.

Στο αθλητικό κομμάτ της εκδήλωσης έγινε γνωστό ότι οι πέντε παίκτες από κάθε ομάδα του all star game επιλέχθηκαν από ψηφοφορία 7.510 χρηστών.

Στην ψηφοφορία πρώτευσαν και γι’ αυτό είναι οι αρχηγοί των ομάδων ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού 3.009 ψήφους και ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού 2.888 ψήφους

Οι συνθέσεις του 26ου All Star Game που θα γίνει στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» την Κυριακή (17/12, 15:30) είναι εξής…


TEAM WALKUP

ΤΟΜΑΣ ΟΥΟΚΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΪΖΑΪΑ ΚΑΝΑΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΟΥΚΑ ΜΠΡΑΪΚΟΒΙΤΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΜΑΡΙΟΥΣ ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΤΖΗΠΟΓΛΟΥ ΑΕΚ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΡΙΣ ΚΟΦΕΪ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΜΠΕΝ ΜΑΚ ΛΕΜΟΡ ΑΕΚ
ΚΡΙΣ ΜΠΑΝΚΣΤΟΝ ΑΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΝΕΪΤ ΡΕΝΦΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


TEAM MANAGERS
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΑΕΚ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ


ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΖΑΚ ΜΕΛΑΓΙΕΣ ΛΑΥΡΙΟ

TEAM ΣΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ ΠΑΟΚ
ΕΝΦΙΟΝΤΟΥ ΚΑΜΠΕΓΚΕΛΕ ΑΕΚ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΝΕΟΚΛΗΣ ΑΒΔΑΛΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΑΝΤΡΙΟΥ ΓΚΑΟΥΝΤΛΟΚ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΜΑΚ ΡΕΪ ΑΕΚ
ΛΟΥΚΑ ΒΙΛΝΤΟΖΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΚΑΛΙΝΑΤ ΑΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

TEAM MANAGERS
ΣΑΒΒΑΣ ΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΘΕΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΟΥΑΝΙΔΗΣ ΠΑΟΚ

ΗΛΙΑΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΛΟΓΓΟΣ ΑΡΗΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΙΑΤΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΜΠΡΑΖΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Όπως κάθε ένα από τα προηγούμενα 25 All Star Game έτσι και αυτό που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα, υπόσχεται θεαματικές στιγμές, στις οποίες ανήκουν βέβαια και οι διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων στους ποίους θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχωρίζουν στα συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού σε κάθε τριήμερο της Basket League.

Οι συνθέσεις των δύο διαγωνισμών έχουν ως εξής…

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ
ΝΕΪΤ ΡΕΝΦΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΡΙΣ ΜΠΑΝΓΚΣΤΟΝ ΑΡΗΣ
ΤΖΑΣΤΟΝ ΑΛΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΤΣΑΝΤ ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΖΑΝ ΜΠΡΑΪΑΝΤ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ
ΑΪΖΑΪΑ ΚΑΝΑΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΞΑΒΙΕ ΚΑΣΤΑΝΕΔΑ ΛΑΥΡΙΟ
ΛΑΒΡΙΝΑΣ ΜΠΕΛΙΑΟΥΣΚΑΣ ΠΑΟΚ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΝΤΡΟΥ ΚΑΞΧAΟΥΖΕΝ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

karditsalive.net