Στην τελική ευθεία για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την επίσημη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου εισήρθαν οι προετοιμασίες της Δημοτικής αρχής Καρδίτσας. Ήδη το μεγαλύτερο κομμάτι του χριστουγεννιάτικου φωτισμού – διάκοσμου έχει τοποθετηθεί και η εικόνα της πόλης είναι μοναδική!

Εξάλλου στην Κεντρική Πλατεία έχει στηθεί εδώ και ημέρες το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους περίπου 12 μέτρων το οποίο έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπιόνια και θα ανάψει σε ειδική τελετή το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης της εντυπωσιακής εκδήλωσης στις 7:30 μμ.

Στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αρχικά η Φιλαρμονική του Δήμου θα παίξει χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ αμέσως μετά θα παρουσιαστεί ένα ωραίο μουσικοχορευτικό δρώμενο που ετοιμάζει η σχολή χορού Cleopatra’s Dance School.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος θα δώσει το σύνθημα να ανάψει το δέντρο ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο πνεύμα των ημερών από τους μουσικούς Χαρά Σακελλαροπούλου, Άγγελο Σιαννίδη, και Στέργιος Ρεντζούλη. Παράλληλα ο Αι Βασίλης θα βρίσκεται μαζί μας για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος που ρωτήθηκε σχετικά με τις φετινές εκδηλώσεις τόνισε: «Κάθε χρόνο φροντίζουμε να φωτίζουμε όμορφα την πόλη και τα χωριά μας ώστε να δημιουργούμε το εορταστικό κλίμα που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Θεωρώ ότι και φέτος η πόλη μας και τα χωριά μας είναι όμορφα φωτισμένα και όλοι μαζί θα περάσουμε μια όμορφη εορταστική περίοδο. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου και σε όλους τους επισκέπτες της πόλης καλές γιορτές»!