Ο Καπετάνος κατέρριψε κάθε ρεκόρ συγκέντρωσης στο κλειστό

Συνέτριψε κάθε ρεκόρ συμμετοχής κόσμου σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου βουλευτή στην περιοχή της Λάρισας μετά την μεταπολίτευση, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ο δικηγόρος από τα Φάρσαλα, είχε πολύ περισσότερο κόσμο ακόμα και από την πρόσφατη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ίδιο χώρο. Ήταν εμφανές ότι η συγκέντρωση βασίστηκε περισσότερο στον αυθορμητισμό του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας για ανανέωση των εκπροσώπων της, παρά στο οργανωτικό μέρος.

Ο ίδιος συγκινημένος, ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες για την παρουσία τους, που προσήλθαν για να τον ακούσουν.

Όπως ανέφερε "η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική επιλογή και λύση, ο μόνος δρόμος για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας, δε γυρίζουμε πίσω, πάμε μπροστά, σταθερά και τολμηρά».

Όντας ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής που "τόλμησε" να κάνει χρήση του συγκεκριμένου χώρου για πολιτική εκδήλωση και σε ένα ένθερμο κοινό κάθε ηλικίας που τον αποθέωνε με κάθε λεκτική αφορμή, ο κ. Καπετάνος ζήτησε από τους πολίτες να επιλέξουν "τον μοναδικό δρόμο σταθερότητας, το μοναδικό αναγνωρισμένο διεθνώς δρόμο, το δρόμο προς το αξιοπρεπές παρόν και ευοίωνο μέλλον που έχει ήδη αρχίσει να περπατά η χώρα μας με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία στη Διακυβέρνησή της."

Θέτοντας τις κατευθύνσεις για την επόμενη ημέρα, τόνισε πως προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι "η αντιμετώπιση του βαθέως κράτους, των αναχρονιστικών παθογενειών, που ξεκίνησαν να ταλανίζουν τη χώρα μας από τη δεκαετία του 80, από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ της εποχής και που ακόμη κρατάνε τις ρίζες τους στην ελληνική κοινωνίας".

Υπενθύμισε δε, πως στη θητεία που τώρα ολοκληρώνεται, υπήρξαν σημαντικές μεταρρυθμίσεις που βελτίωσαν προς το καλύτερο την κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας.

Ειδική μνεία επιφύλασσε στην ομιλία του για τον πρωτογενή τομέα, όπου μίλησε για τις αρνητικές επιπτώσεις της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και για τα μέτρα στήριξης που ακολούθησαν συνολικού ύψους 150 εκ. ευρώ.

Προανήγγειλε "σημαντικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν τις συνθήκες στον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό τομέα".

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε τον εαυτό του ως "άνθρωπο της αγοράς, που έχει ψηθεί στον επαγγελματικό στίβο και όχι επαγγελματία πολιτικό» καλώντας τους πολίτες στις 21 Μαΐου να ψηφίσουν ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και αντιλήψεις, σε ένα μίγμα πολιτικής σταθερότητας και βεβαιότητας ότι συνεχίζουμε στο σωστό δρόμο, στο δρόμο της ανάπτυξης, των περισσότερων και καλύτερα αμειβόμενων δουλειών, στην πρόοδο του τόπου μας, στην προσέλκυση επενδύσεων, στην τουριστική αξιοποίηση των απαράμιλλης ομορφιάς περιοχών και χωριών μας".

Τάσος Πλέντζας kosmoslarissa.gr

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.