Το θεσσαλικό ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League 2, που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων, συνεχίστηκε σήμερα (20/06) από το 50ό λεπτό σε άλλο γήπεδο, με το σκορ να παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια στο 1-2 και τους Λαρισαίους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τελείωσε και τυπικά η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2022/23, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου – ΑΕΛ, η οποία ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έληξε περίπου 2,5 μήνες μετά στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Το παιχνίδι είχε σημαδευτεί από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να διακοπεί στο 50ό λεπτό και με το σκορ στο 1-2 υπέρ των “βυσσινί”. Κάπως έτσι, το… δεύτερο ημίχρονο έλαβε χώρα στις δικαστικές αίθουσες και η απόφαση που βγήκε ήταν να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση, κάτι που έγινε σήμερα (20/6).

Στα 40 λεπτά του ματς, κανείς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη και να τερματίζει στη δεύτερη θέση του Βορείου Ομίλου, αφήνοντας τη Νίκη Βόλου στη τρίτη.

ertsports.gr