Κοπή πίτας στο ΠαΣοΚ σε κλίμα αλλοτινών εποχών

Το ΠαΣοΚ της Λάρισας στις κομματικές εκδηλώσεις δίνει το παρόν, όσοι τουλάχιστον απέμειναν για να θυμίζουν τα ένδοξα κυβερνητικά χρόνια.

Κλίμα εκείνης της εποχής κυριάρχησε το βράδυ της Δευτέρας στην κοπή πίτας που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Τοπική Οργάνωση του κόμματος, σε γνωστή μουσική σκηνή της Λάρισας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Παύλος Γερουλάνος βουλευτής της Α’ Αθηνών, ενώ στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, και βέβαια η βουλευτής και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λίτσα Λιακούλη.

«Είμαστε η πιο αξιόπιστη αντιπολίτευση στα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα» ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος, και ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, στεκόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, αλλά και τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους «Daniel» και «Elias» τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληρώνει ότι αγνόησε τους αγρότες και τη Θεσσαλία την προηγούμενη τετραετία», τόνισε.

Από την πλευρά της η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, αναφέρθηκε στο σημερινό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος τονίζοντας ότι το «ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και να δώσει ξανά στο λαό ζωή με αξιοπρέπεια».

Τέλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, αναφέρθηκε στην σημαντική ανατροπή που επετεύχθη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, γνωστοποιώντας ότι θα λειτουργήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλία το κέντρο Πολιτικής Προστασίας.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.