Τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Τρικάλων-Λάρισας στη διασταύρωση του Ζάρκου το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες των Τρικάλων, μετά την σύσκεψη της περασμένης Τρίτης στον Παλαμά Καρδίτσας στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων της Θεσσαλίας. 

Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, θα κλείσουν τον δρόμο στη 1 το μεσημέρι, ενώ το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιείται η έκθεση Agrotica, για να συμμετάσχουν στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο.  

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων “Η Άνοιξη”, η ΟΑΣΤ χαιρετίζει τους χιλιάδες αγρότες που έχουν κατακλείσει τη χώρα με τα τρακτέρ τους στα μπλόκα όλης της χώρας. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τα μπλόκα του Ζάρκου και της Βασιλικής Καλαμπάκας που στήθηκαν από τους συναδέλφους του νομού μας.

Μαζί με αντιπροσωπείες από τα δύο αυτά μπλόκα συμμετείχαμε την περασμένη Τρίτη στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την στον Παλαμά Καρδίτσας, με εκπροσώπους από όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας. Με βάση τις αποφάσεις για συντονισμό και κλιμάκωση του αγώνα μας προχωρήσαμε σε αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας στο ύψος της Βασιλικής. Την Παρασκευή 2-2-΄24 προχωράμε σε αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων – Λάρισας στο Ζάρκο, ώρα 13:00.

Το Σάββατο 3-2-΄24  12:00 μ.μ. συμμετέχουμε στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη. Για την καλύτερη συμμετοχή μας δρομολογούνται λεωφορεία:

            7:30 από Βασιλική

            8:00 από Τρίκαλα

            8:30 Ζάρκο           

Καλούμε όλους τους φορείς του νομού να δηλώσουν την συμπαράστασή στους στον δίκαιο αγώνα μας για την επιβίωσή μας, με αποφάσεις αλληλεγγύης, ψηφίσματα, επισκέψεις στα μπλόκα, καθώς και με την οικονομικκή τους συνδρομή, για τις ανάγκες του αγώνα μας.

trikalaenimerosi.gr