Ασφυκτικά γεμάτα καταφθάνουν τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας στον Βόλο, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα αλλά και από άλλες πόλεις της χώρας. Φοιτητές αλλά και επισκέπτες που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα, αποφάσισαν να μετακινηθούν με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να επιστρατευτούν και έκτακτα δρομολόγια προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες.

Η κινητικότητα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας ήταν έντονη καθ’ όλη την Μ. Εβδομάδα, ενώ και σήμερα, Μ. Παρασκευή αναμένεται να συνεχιστεί με τους ίδιους αυξητικούς ρυθμούς. Φοιτητές, στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί αλλά και επισκέπτες προτίμησαν τα λεωφορεία για τη μετακίνησή τους, καθώς η ακρίβεια στα καύσιμα αφήνει για πολλούς το αυτοκίνητο… στην άκρη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρη Κολυνδρίνη, που μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή, σήμερα Μ. Παρασκευή αναμένεται μεγάλη εισροή ταξιδιωτών στην Μαγνησία, κυρίως εργαζομένων σε άλλες πόλεις, που θα περάσουν ωστόσο στην περιοχή τις άγιες αυτές ημέρες.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ τόνισε ότι στο παρελθόν οι οικογένειες ταξίδευαν σε πολύ μικρότερο βαθμό με τα λεωφορεία, ωστόσο πλέον η εικόνα αυτή έχει αλλάξει, καθώς πλέον φαίνεται ολοένα και περισσότερες οικογένειες να προτιμούν το λεωφορείο ως μέσο μεταφοράς. Ο λόγος, σύμφωνα με τον κ. Κολυνδρίνη είναι πως τα λεωφορεία εκτός από λαϊκό μέσο μεταφοράς, σήμερα είναι σύγχρονα και παρέχουν όλες τις ανέσεις, έχουν πρόσβαση στο internet με wifi, ενώ είναι και οικονομικότερα από τα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιήσει κανείς το λεωφορείο.

Σε ότι αφορά στα δρομολόγια, ο κ. Κολυνδρίνης επεσήμανε πως την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένα δρομολόγια, λόγω και της ημέρας που θα συνδέσουν τον Βόλο με την Αθήνα, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των αργιών, όπως τις προηγούμενες ημέρες.

magnesianews.gr