Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου προέβησαν στη σύλληψη ενός 28χρονου ημεδαπού για παράβαση του N.4139/13 ”Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης και συστηματικής πολυήμερης έρευνας από τα προαναφερόμενα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας/Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου «ROMI», διενεργήθηκε νόμιμη έρευνα στην οικία του 28χρονου στον Βόλο, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του 32 ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, μικτού συνολικού βάρους 55,8 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε απομονωμένο δημόσιο χώρο στην περιοχή “ΣΩΡΟΣ” του Δήμου Βόλου, βρέθηκαν έξι  ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, μικτού συνολικού βάρους 267,6 γραμμαρίων.

Επιπλέον, διενεργήθηκε νόμιμη έρευνα σε οικία στην οποία συνοικεί ο 28χρονος στον Βόλο, εντός της οποίας εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 5.600 €.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, το ανωτέρω χρηματικό ποσό, δύο  συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα Ε.Ι.Χ. όχημα.

magnesianews.gr