Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, ο Νίκος Λαμπαδάρης, ένας από τους πιο γνωστούς ταβερνιάριδες της Τσαγκαράδας, σε ηλικία 72 ετών.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος όλη την τοπική κοινότητα και όχι μόνο, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, όπως βεβαιώνουν οι οικείοι του.

Ο κ. Λαμπαδάρης, είχε την πιο παλιά ταβέρνα της Τσαγκαράδας «Ο Μπαρμπα-Κώστας», η οποία φημίζεται για τα τοπικά εδέσματά της, τα οποία απολαμβάνουν όσοι την επισκέπτονται.

Ο αποθανών δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη του με ένα πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια. Ωστόσο σύμφωνα με όσα δήλωσε η μία κόρη του, όντας συγκινησιακά φορτισμένη, ο πατέρας της έφυγε ιδιαίτερα ευτυχισμένος, καθώς κατάφερε να χαρεί την πρόοδο των δύο παιδιών του και των τεσσάρων εγγονιών του, τα οποία αριστεύουν ως φοιτητές και μαθητές αντίστοιχα.

Ο κ. Λαμπαδάρης ήταν ένας ιδιαίτερα εργατικός άνθρωπος, αφού πέρα από την ταβέρνα του, ασχολούνταν και με αγροτικές εργασίες.

Η κηδεία του εκλιπόντος, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην πλατεία της Τσαγκαράδας.

taxydromos.gr