Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ

Με υψηλή εγγυοδοσία ύψους 700.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση της σύμβασης 717 που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της Ελληνίδας Ευρωπαίας ανακρίτριας.

Ο τρίτος κατά σειρά κατηγορούμενος , ο οποίος προέρχεται από την πλευρά του ΕΡΓΟΣΕ μετά το τέλος της απολογίας του έφυγε ελεύθερος από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με σύμφωνη γνώμη της ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα και της ευρωπαίας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου αλλά με την επιβολή δύο περιοριστικών όρων, όπως είχε συμβεί λίγες μέρες νωρίτερα και με τους δύο πρώτους κατηγορούμενους στη σοβαρή αυτή υπόθεση, η οποία κατά τις δικαστικές αρχές, συνδέεται με τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς.

Συγκεκριμένα στον τρίτο κατά σειρά κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και επιπλέον υποχρέωση καταβολής εγγυοδοσίας 700.000 ευρώ.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες, ενώ κατά πληροφορίες οι τελευταίοι αναμένεται – εκτός απροόπτου- να περάσουν την πόρτα του ανακριτικού γραφείο στο τέλος Απριλίου.

in.gr 

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.