Έκρυβε στο σπίτι του ποσότητες κοκαΐνης και πιστόλι

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 4 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων, 1 λειτουργικό πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε 4 φυσίγγια, πλαστικό κυτίο με 15 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 4.645 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 900 Leke Αλβανίας καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.