Μια πολύ μεγάλη παρέμβαση στον αγροτικό χώρο στα όρια του Δήμου Καρδίτσας βρίσκεται στη διαδικασία της δημοπράτησης και της ανάδειξης αναδόχου. Πρόκειται για το μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιίας ύψους 4,3 εκ. ευρώ που διεκδίκησε με επιτυχία η δημοτική αρχή.

Το έργο αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα για αγρότες, κτηνοτρόφους και τους επιχειρηματίες που έχουν τις επιχειρήσεις τους έξω από την πόλη σε αγροτική περιοχή. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ειδικότερα από τον άξονα «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών». Εντάσσεται δε στη συνέχεια των αποκαταστάσεων που γίνονται μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «ΙΑΝΟΣ».

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιούμε μια μεγάλη παρέμβαση στον αγροτικό χώρο με εργασίες οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στα περισσότερα χωριά της Καρδίτσας καθώς και στο αγρόκτημα της πόλης.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 4,3 εκ. ευρώ που βελτιώνει τις υποδομές και στηρίζει τον αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό του Δήμου μας. Ταυτόχρονα στηρίζει την επιχειρηματικότητα καθώς στους αγροτικούς δρόμους που θα ασφαλτοστρωθούν λειτουργούν και πολλές επιχειρήσεις. Η δημοτική αρχή συνεχίζει με συνέπεια το έργο της και αλλάζει την Καρδίτσα» κατέληξε ο δήμαρχος στη δήλωση του