Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε την Κυριακή (15/1) η ΑΕΛ, επικρατώντας στο Αλκαζάρ της Βέροιας με 1-0 για την 11η «στροφή» του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Έτσι, οι «βυσσινί» με 22 βαθμούς διατηρήθηκαν στο -3 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και ισοβαθμούν στη 2η θέση με τον ΠΑΟΚ Β', ενώ η μαχητική «Βασίλισσα του Βορρά» μετρά 10 πόντους στην 11η θέση της κατάταξης.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Πεντρόσο άνοιξε το σκορ στο 25' με συρτό σουτ εκτός περιοχής και με τον Βενετικίδη να μην μπορεί ν' αντιδράσει στην αριστερή του γωνία

Στο 59' ο Ελευθεριάδης από δεξιά εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα, με τον Κολλαρά να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, δεν έκανε όμως καλά το πλασέ κι έφυγε άουτ η μπάλα.

Στο 64' από λάθος στην άμυνα των Ημαθιωτών έγινε κάτοχος της μπάλας ο Αντράντα κι έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, για να μπλοκάρει ο Βενετικίδης, ενώ στο 68' από γύρισμα του Ντουμάνη από δεξιά ο Ελευθεριάδης σούταρε στην κίνηση και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75' ο Βενετικίδης έδιωξε λανθασμένα την μπάλα, που κατέληξε στον Νίνο, ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση και ήταν άστοχο, με τον Θεοδωρόπουλο στο 78' να κάνει σημαντική απόκρουση σε σουτ του Μπελεβώνη εντός περιοχής.

Στο 83' ο Μιλτιάδης σούταρε από καλή θέση κι έφυγε άουτ η μπάλα, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Τομαράς του Συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τον Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης και τον Σακκά του Συνδέσμου Θεσσαλίας.

Κίτρινες: 55' Κοσονού, 88' Τσουμάνης - 41' Mπουκουβάλας, 66' Μασούρας.

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Hλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (86' Τσουμάνης), Αντράντα (71' Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Μαυριάς (59' Νικολιάς), Πεντρόσο, Κούστα (71' Νίνο).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Στίκας, Περδίκης (79' Ισαακίδης), Μπλέτσας (55' Ελευθεριάδης), Μασούρας, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Ιωάννου (46' Γιουκούδης), Μπουόλι.

a-sports.gr