Δεν παραιτείται τελικά ο Όθωνας Ηλιόπουλος από βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε προσερχόμενος σε εκδήλωση του κόμματος για τις ευρωεκλογές με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες»..

Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου και την Πόπη Τσαπανίδου να παίρνει τη θέση του, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει πλέον. Υπενθυμίζεται πως ο Όθωνας Ηλιόπουλος είχε θίξει το σενάριο της παραίτησής του κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης στο Attica, όπου ανέφερε πως ότι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει: «Από την ημέρα της ορκωμοσίας μου αλλά ακόμα και πριν από αυτήν, διακινούνται από κάποιους σενάρια ότι τελώ υπό παραίτηση. Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ουδέποτε ζήτησε, πολύ περισσότερο πίεσε, όπως αναγράφεται στον Τύπο, κάποιον από τους βουλευτές Επικρατείας να παραιτηθεί».

insider.gr