Τραγική κατάληξη φαίνεται πως είχε η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι αφού όπως έγινε γνωστό βρέθηκε η σορός του στη θέση Ευαγγελίστρια, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου μέσα στο βάλτο, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι μπρούμυτα έχει εμφανή ίχνη σήψης και ο ιατροδικαστής Πατρών, ο οποίος μετέβη στο σημείο, ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην τον μετακινήσουν για να πραγματοποιήσει εκείνος την αυτοψία του χώρου.

Η οικογένεια του Μπάμπη αναφέρει ότι βρέθηκε η σορός του αγαπημένου της προσώπου, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ΕΛΑΣ.

Να σημειωθεί πως η έρευνα για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη από τις 4 Ιανουαρίου.

Η οικογένειά του βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, η μητέρα του με το άκουσμα της πληροφορίας ότι "βρέθηκε κάτι" κατέρρευσε.

Στον αέρα της εκπομπής "LIVE NEWS" και ενώ οι συγγενείς του αγνοούμενου περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, έφτασε κάποια είδηση για το παιδί τους.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη η απολογία του 50χρονου κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται πως υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

TheTOC.gr