Στη φυλακή θα περάσει το επόμενο διάστημα και μέχρι να γίνει η δίκη του, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ειδικότερα κατάχρηση σε ασέλγεια κατά της 11 χρονών τότε ανεψιάς του (κόρη του αδελφού της συζύγου του), σε περιφερειακό Δήμο της Μαγνησίας.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στα Δικαστήρια χθες συνοδευόμενος από την σύζυγό του (είναι πατέρας δύο παιδιών) και τον πεθερό του, απολογήθηκε στην ανακριτή, που με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας αποφάσισε να προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισή του κατέθεσαν η σύζυγό του και ο πεθερός του.

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε στην Εισαγγελία στο τέλος Φεβρουαρίου 2023, από την κοινωνική λειτουργό του σχολείου όταν η μαθήτρια φέρεται να της είπε ότι ο θείος της, ασελγούσε σε βάρος της για διάστημα περίπου ενός έτους.

Οι τότε πληροφορίες ανέφεραν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση, ενώ παράλληλα έγινε και κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραμέληση του παιδιού.

Δεν πιστεύουν το κορίτσι

Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου αρνείται τις κατηγορίες, επιρρίπτει ευθύνες στον πατέρα που άφηνε το κοριτσάκι να δει βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στο τηλέφωνό του, ενώ τονίζει ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου και ο παππούς της δεν πιστεύουν όσα ισχυρίζεται το κορίτσι και συμπαραστέκονται στον άνδρα.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου δήλωσε ότι θα στηρίζει μέχρι το τέλος τον 43χρονο,είναι αθώος και μέχρι να αποδειχτεί αυτό η ίδια θα είναι δίπλα του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης υποστηρίζει ακόμη ότι την εποχή που η ανήλικη κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό, την παρακολουθούσε παιδοψυχολόγος στο Κ.Ψ.Υ., διότι έβλεπε όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου και οι δύο γιατροί που τον παρακολουθούσαν δεν διαπίστωσαν ότι είχε συμβεί κάτι σε βάρος της.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι ο αδελφός της και πατέρας του κοριτσιού δεν πίστευε την κόρη του και μια μέρα της είπε ότι ο σύζυγός της τη βιάζει… Η γυναίκα είπε ότι η ίδια μεγάλωσε το παιδί, το ζούσε και είχε ενημερώσει τον αδελφό της ότι είχε από χρόνια πρόβλημα.

magnesianews.gr