Μόνο από το κοινωνικό εστιατόριο που λειτουργεί στην οδό Ομήρου θα σιτίζονται πλέον οι πλημμυροπαθείς Μεγαλοκαλυβιώτες, όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς:

«Το φαγητό για τους Μεγαλοκαλυβιώτες θα συνεχιστεί από το κοινωνικό εστιατόριο, στην οδό Ομήρου. Όπως ισχύει δηλαδή ήδη για Αγία Κυριακή, Φωτάδα, Λόγγο και Γλίνος. Όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί στις καταστάσεις του κοινωνικού εστιατορίου από σήμερα, και δωρεάν να πάρει το φαγητό και για Μεγάλα Καλύβια.

Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν, έτσι έληξε και η σύμβαση για την παροχή φαγητού μέσω ντελίβερυ, και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την περιοχή των Καλυβίων μέσω του κοινωνικού εστιατορίου του Δήμου. Έπρεπε να τελειώσει αυτό με το ντελίβερυ κάποια στιγμή, και να γίνει και μια σχετική οικονομία για το Δήμο Τρικκαίων. Πηγαίναμε 500 μερίδες φαγητό την ημέρα στα Μεγάλα Καλύβια.

Συνεπώς, επειδή το κοινωνικό εστιατόριο αυτή τη στιγμή μπορεί να σηκώσει με τους δικούς του ανθρώπους όλο το βάρος της τροφοδοσίας, θα πάμε σε αυτή τη λύση. Εγώ πρέπει σαν Δήμαρχος και να κοιτάξω τα οικονομικά του Δήμου, αλλά και να μην διακόψω και καμία παροχή.»