Η ΑΕΛ κέρδισε με 2-1 τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 25’ για πρώτη φορά στον αγώνα, όταν το σουτ του Φατάι μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Γκαραβέλης. Οι Βολιώτες έχασαν την πρώτη του ευκαιρία στο 32’, όταν ο Πολίτης γέμισε στην περιοχή με φάουλ, με τον Κάσσο να κάνει την προβολή, υποχρεώνοντας σε μεγάλη απόκρουση τον Σουλούκο. Επτά λεπτά μετά οι «βυσσινί» είχαν καλή στιγμή, όταν από γύρισμα του Μαυριά, ο Αντράντα έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει σταθερά.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Λάρισα έκανε το 0-1. Ο Φατάι με προβολή από κοντά σε κόρνερ και μετά από κεφαλιά προς τα πίσω του Ηλιάδη, έκανε το 0-1 στο 48’. Η απάντηση της Νίκης για το 1-1 ήρθε στο 63’.

Ο Κυριακίδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Στίκας πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Πέττα από το δεύτερο δοκάρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με "ψαλιδάκι". Η ΑΕΛ βρήκε το γκολ της νίκης στο 90+4', όταν ο Νίνο με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Nίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (61′ Κρητικός), Πέττας (85′ Μακατσάρια).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (66′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο, Μαυριάς, Φατάι (88′ Κόσιτς), Πεντρόζο (66′ Κοσσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο).

liganews.gr