Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών διάρρηξης κοσμηματοπωλείου στο κέντρο του Βόλου χθες τα ξημερώματα με λεία κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας που οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ. έπεσε με αυτό στη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου στη συμβολή των οδών Ερμού και Σπυρίδη, την έσπασε, βγήκε από το αυτοκίνητο και με σακούλα άρπαξε κοσμήματα και βγήκε από το κατάστημα.

Τον περίμενε με αναμμένη τη μηχανή μιας μοτοσικλέτας ένας δεύτερο δράστης και αφού ανέβηκε σε αυτή εξαφανίστηκαν. Οι ιδιοκτήτες είδαν το τι συνέβη το πρωί χθες που άνοιξαν το κατάστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, μεταξύ των οποίων και βιντεοληπτικό υλικό, οι δράστες “χτύπησαν” τις πέντε τα ξημερώματα και οι δύο δε είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Έδρασαν γρήγορα και “επαγγελματικά” και υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να είναι μέλη σπείρας που χτυπά κοσμηματοπωλεία ανά την Ελλάδα. Επιπλέον, πιστοποιήθηκε ότι προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλο κοσμηματοπωλείο πριν από το προαναφερόμενο, αλλά χωρίς επιτυχία.

ertnews.gr