Για τις 16 Σεπτεμβρίου έχει προσδιοριστεί να εκδικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας οι ποινικές υποθέσεις δύο πρώην υπαλλήλων του Ταμείου του Δήμου Βόλου που κατηγορούνται για απιστία, υπεξαίρεση ο πρώτος και για υπεξαίρεση ο δεύτερος.
Σύμφωνα με την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας, ο Δήμος Βόλου, πρέπει να παραστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας και η Οικονομική επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα έλαβε την ανάλογη απόφαση.
Ο πρώτος ταμίας, επί θητείας του Αλ. Βούλγαρη, κατηγορείται για τα αδικήματα της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία με αντικείμενο αξίας των 120.000 € και άνω των 150.000 € και της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ΟΤΑ , που υπερβαίνει τις 150.000 €, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 232/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας .
Ο δεύτερος ταμίας, που απομακρύνθηκε, επί θητείας Μπέου, κατηγορείται για το αδίκημα της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας , ανώτερης των 120.000 €, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 41/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας.

magnesianews.gr