Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορούνται δύο φίλοι, που φαίνεται να έπεσαν θύματα τρομερών συμπτώσεων, τις οποίες καλούνται να εξηγήσουν στη Δικαιοσύνη.

Οι δύο νεαροί, που ασχολούνται με τη γυμναστική, παρήγγειλαν πρωτεΐνη, πριν ένα χρόνο, μέσω διαδικτύου. Το σκεύασμα παρέλαβε αρχικά, ο ένας νεαρός που βρισκόταν στην Αθήνα και το απέστειλε με τη σειρά του ταχυδρομικά, στον φίλο του, στο Βόλο.

Ένα λάθος του διανομέα ωστόσο, έβαλε τους δύο φίλους σε μπελάδες, καθώς αντί να παραδώσει το δέμα με το σκεύασμα στον σωστό παραλήπτη, το παρέδωσε σε γείτονά του.

Εκείνος, μη γνωρίζοντας τι περιείχε το δοχείο, το έστειλε στο Χημείο για εξέταση.

Από την εξέταση του δείγματος διαπιστώθηκε ότι η πρωτεΐνη, περιείχε ίχνη κοκαΐνης, οπότε το αποτέλεσμα στάλθηκε από το Χημείο στην Αστυνομία που σχημάτισε δικογραφία, κατά των δύο νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών.

Χθες ο ένας από τους δύο νεαρούς εμφανίστηκε στον ανακριτή, κατέθεσε για το τρομερό μπέρδεμα που είχε γίνει και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Πλέον, η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, στην οποία διαβιβάστηκε η δικογραφία, θα αποφανθεί ποια θα είναι η τύχη της υπόθεσης.

ertnews.gr