Δίχως αποτέλεσμα συνεχίστηκαν χθες για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου Ηλία Πινακά, υπαλλήλου σεκιούριτι στο Praktiker Βόλου, ο οποίος αγνοείται από προχθές το μεσημέρι, με το πορτοφόλι που περίεχε τις κάρτες του για την ανάληψη μετρητών, να έχει αφεθεί στο σπίτι του από τον ίδιο.
Ο 37χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας πέντε και ενός έτους, αγνοείται και από σήμερα θα εμπλακεί επίσημα και η Αστυνομία, στην επιχείρηση ανεύρεσής του, ενώ εθελοντικές οργανώσεις ,φίλοι και συγγενείς έχουν «οργώσει» όλο τον Βόλο για τον εντοπισμό του.
Ο 37χρονος με τη λήξη της εργασίας του προχθές το μεσημέρι, θα έκανε τη διαδρομή από το Praktiker μέχρι το τέρμα της οδού Ζάχου προς τον Άγιο Γεράσιμο, με αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος (πινακίδες ΒΟΧ 4377), που ανήκει στους γονείς του. Φορούσε τη στολή του (μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο), αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό του από δεκάδες ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν δεν καρποφόρησαν, ενώ το κινητό του απενεργοποιήθηκε.
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων έκανε έρευνα σε Άγιο Στέφανο, Αλυκές, Σωρό, Κουκουράβα και Μακρινίτσα και άλλες περιοχές, χωρίς να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τον πατέρα και τη σύζυγό του, δεν υπήρχαν προβλήματα οικογενειακά και οι συνάδελφοί του μιλούν για έναν ήρεμο άνθρωπο.
Η οικογένεια του 37χρονου, έκανε έρευνες και στον Άγιο Ιωάννη Κισσό, απ’ όπου είναι η καταγωγή του.

e-thessalia.gr