Παρουσία της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής, απόψε Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 20:30, στο κέντρο Σουίπας Παλλάς. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η κ. Γεννηματά το Σάββατο θα επισκεφτεί την Καρδίτσα και σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 11:30 θα έχει συνάντηση με στελέχη του Νομού Καρδίτσας σε καφέ της πλατείας Δικαστηρίων, ενώ στις 12 θα πάρει μέρος στην εκδήλωση της ΝΕ Καρδίτσας.
Στο μεταξύ, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, κα Φούλη Τσιώμου «Είναι ευκαιρία να βρεθεί ο χώρος μαζί, να γνωριστούμε όλοι από κοντά, να δείξουμε στους πολίτες της Μαγνησίας ότι αντέχουμε, παρ’ όλες τις φουρτούνες και τις καταιγίδες, να πάμε κόντρα στον λαϊκισμό, στην ανευθυνότητα, να γίνει ανασυγκρότηση του χώρου μας».
Για τον Ν. Τσιλιμίγκα
Εξάλλου, η γραμματέας της Νομαρχιακής του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, κ. Τσιώμου δεν φάνηκε να συμμερίζεται τις ανησυχίες που έχουν διατυπωθεί για το γεγονός τη μη κινητικότητας από την πλευρά του υποψηφίου Περιφερειάρχη, κ. Νίκου Τσιλιμίγκα. Όπως τόνισε μάλιστα, έχουμε προτείνει και πρόσωπα, τα οποία τα αξιολογεί ο ίδιος, και συνεργαζόμαστε. «Πολύς ντόρος έγινε, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν προβληματιζόμαστε. Στηρίζουμε τόσο την ανεξάρτητη υποψηφιότητα στον δήμο Βόλου, τον Απόστολο Παπαδούλη, όσο και στην Περιφέρεια τον κ. Τσιλιμίγκα. Οι συνδυασμοί προχωράνε. Δεν ξέρω τι λέγεται και τι γράφεται. Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής, εγώ ως γραμματέας και το περιφερειακό συμβούλιο έρχεται σε επαφή με τον κ. Τσιλιμίγκα. Έχει γίνει μια άτυπη διεργασία, ακόμη όμως δεν έχει ανοίξει το ψηφοδέλτιο . Είχε γίνει μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξέρουμε που θα καταλήξει αυτό το πράγμα».

e-thessalia.gr