Να τον εμπιστευτούν και να συστρατευθούν μαζί του, κάλεσε τους συμπολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απ. Παπαδούλης στη διάρκεια εκδήλωσης, όπου έγινε η παρουσίαση των προτεραιοτήτων και των υποψηφίων του συνδυασμού του , «Βόλος-Ανατροπή-Δημιουργία». Τη δική τους παράλληλα παρουσία στην εκδήλωση, εκτός του πλήθους κόσμους που παρευρέθηκαν, έδωσαν παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αυτοδιοίκησης, όπως μεταξύ άλλων, οι πρώην δήμαρχοι Δ. Πιτσιώρης, Α.Βούλγαρης, Π. Μαβίδης, Β. Κοντορίζος και Λ. Γκάγκας.

Ασκώντας σκληρή κριτική στον νυν δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο, χαρακτήρισε την παρούσα δημοτική αρχή «επικοινωνιακή φούσκα και τίποτε άλλο», που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό της έργο με υπογραφή από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση. Στην ίδια εκδήλωση, ο κ. Παπαδούλης, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του ενώ τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που, για πρώτη φορά στα χρονικά, δημιουργεί το όραμα του Δήμου Βόλου και βλέπει ορίζοντα εικοσαετίας.

“Αυτό είναι πλέον το παρελθόν της πιο γκρίζας περιόδου της πόλης. Τώρα ήρθε η ώρα να διορθώσουμε τις αστοχίες μας και να επιστρέψουμε σε μία νέα κανονικότητα.

Όχι επιστροφή στην κανονικότητα, που μας επιστρέφει στο παρελθόν, που μας κύλισε στην αθλιότητα.

Αλλά, σε μία νέα προοπτική για τον Δήμο μας, για τους συμπολίτες μας, για τα παιδιά μας”.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου προσφώνησε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Πετράκος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Απόστολος Παπαδούλης ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισε όταν ήρθε νέος καθηγητής πριν 25 περίπου χρόνια στο Βόλο. «Αναγνωρισμένο επαγγελματικό στέλεχος από τότε, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Πανεπιστήμιο και συνδέθηκε μαζί του με πολλούς τρόπους. Εκπόνησε μια ενδιαφέρουσα διδακτορική διατριβή για τα βιομηχανικά συμπλέγματα της Μαγνησίας, συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια σε πολλές μελέτες και ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου και τα τελευταία 15 χρόνια διδάσκει τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό επίπεδο μαθήματα σε 3 Τμήματα».

Οι στοχεύσεις 

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδούλη, που αναφέρθηκε και στο κυκλοφοριακό “την επομένη των εκλογών, τολμάμε να ξεκινήσουμε με την λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος του Κέντρου.

Προχωράμε σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και τις Υπηρεσίες του Δήμου,

Πρώτον, στην δημιουργία ενός αστικού κυκλοφοριακού δακτυλίου, που διαμορφώνεται, σταδιακά, από την Αργοναυτών και πάνω, μέσα στον οποίο κινούνται μικρά οχήματα του ΚΤΕΛ, ταξί και μόνον δίκυκλα οχήματα.

Δεύτερον, στην χάραξη, μέσα στον δακτύλιο, νέων πυκνών δρομολογίων, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμπολίτες, είτε του Κέντρου είτε προερχόμενοι απ΄ έξω από αυτό,

Τρίτο, συνδιαμορφώνουμε με το ΚΤΕΛ νέες διαδρομές, για την εξυπηρέτηση όλης της πόλης

Τέταρτο, στην συμφωνία με τον Εμπορικό Σύλλογο ώστε ο εφοδιασμός των καταστημάτων να γίνεται σε ώρες, που δεν επηρεάζουν την κίνηση των πολιτών

Πέμπτο, στο στένεμα των κεντρικών δρόμων, στην αύξηση του πλάτους των πεζοδρομίων, στην δημιουργία υποδομών και ραμπών για την εξυπηρέτηση συμπολιτών με ειδικές και άλλες κινητικές ανάγκες και ποδηλατοδρόμων

Έκτο, εκπαιδεύουμε τους συμπολίτες, ώστε, σταδιακά, να αφομοιώνουμε τα οφέλη της τομής αυτής.

Έβδομο, αγοράζουμε και γκρεμίζουμε εγκαταλελειμμένα σπίτια και δημιουργούμε μικρά πάρκινγκ και χώρους πρασίνου.

Η μεταφορά εντός του δακτυλίου είναι δωρεάν. Το κόστος το αναλαμβάνει ο Δήμος Βόλου. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τις τομές”.

Αναφορικά με τη ρύπανση, τόνισε ότι “επειδή, όμως, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η ρύπανση οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ΑΕΓΤ, ο Δήμος χρηματοδοτεί

• την συνεχή επικαιροποίηση και επέκταση της επιδημιολογικής μελέτης, που πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε,

• την εγκατάσταση δικτύου σταθμών για την χημική ανάλυση της αερορύπανσης, και

• την εκπόνηση μελέτης για τον εντοπισμό συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων.

Οι μελέτες αυτές, για μας δεν είναι χαρτί για πέταμα. Είναι εργαλεία πολιτικής”.

Στο θέμα της ύδρευσης, υποστήριξε ότι “είμαι κατηγορηματικός και ξεκάθαρος. Το νερό για τους αγρότες μας είναι εισόδημα και ζωή. Ξέρω πολύ καλά τί σημαίνει να είσαι παραγωγός γης.

Δεσμευόμαστε, ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να αξιοποιήσουν τον μόχθο τους.

Και μιάς και ο λόγος είναι για την ΔΕΥΑΜΒ, χωρίς προσχήματα, με αποφασιστικότητα, με διαφάνεια, χωρίς θεατρινίστικους λεονταρισμούς και χωρίς προσχηματικές ιδιοτέλειες θα δώσουμε την μάχη για να διασωθεί η Επιχείρηση από την τραγική περιπέτειά της με την ΕΡΓΗΛ. Αν δεν το κάνουμε αυτό, η ΔΕΥΑΜΒ χάνεται, που σημαίνει πτώχευση της Επιχείρησης και ιδιωτικοποίηση του νερού. Είναι μία επιδίωξη, που η σημερινή Δημοτική Αρχή, ποτέ δεν την έκρυψε”.

Δεσμεύθηκε στο θέμα της ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος, τονίζοντας ότι “η δική μας δέσμευση είναι Ολοκληρωμένη Ανακύκλωση. Δηλαδή, η ανάπτυξη ενός συστήματος σταθμών περισυλλογής και αξιοποίησης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων το οποίο περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

Πρώτον, συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας και το Πανεπιστήμιο για την διαμόρφωση Πρωτοκόλλου εφαρμογής

Δεύτερον, προσδιορισμός, κατ΄ αρχήν, τεσσάρων περιοχών του Δήμου, και συμφωνία με τους εγκατεστημένους κατοίκους, για την οργανωμένη ανακύκλωση.

Τρίτον, εκπαίδευση των πολιτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα σχετικά με την εντός σπιτιού ανακύκλωση

Τέταρτον, εγκατάσταση ομάδων τεσσάρων κάδων, διαφορετικού χρώματος, σε συμφωνημένους χώρους.

Πέμπτον, τα οργανικά απόβλητα διατίθενται για κομποστοποίηση, λίπανση, ή στην ΑΓΕΤ, για καύση.

Έκτο, τα νοικοκυριά, που συμμετέχουν στην ανακύκλωση απαλλάσσονται από μέρος των τελών καθαριότητας. Ο Δήμος κερδίζει τα χρήματα αυτά, στο πολλαπλάσιο, από την ανάκτηση και πώληση α΄ υλών”.Τα περί εργοστασίου RDF/SRF είναι πονηρές λύσεις, και δεν μας αφορούν.

Οι πυλώνες ανάπτυξης 

Ο κ. Παπαδούλης, αναφέρθηκε και στις βασικές αρχές του προγράμματος και τόνισε ότι το ζήτημα της Ανάπτυξης χωρίζεται σε τέσσερις Πυλώνες.

Πρώτος Πυλώνας: Δίνουμε όλο μας το βάρος στην προσέλκυση επενδύσεων.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται κύρος, εμπειρία, προετοιμασία, συμμαχίες, σχέδιο και προγραμματισμό και κυρίως αξιόμαχες βιομηχανικές υποδομές και όχι την σημερινή εγκαταλελειμμένη Βιομηχανική Περιοχή. Δημιουργούμε Γραφείο Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής, για τις εθνικές και ενωσιακές χρηματοδοτήσεις, για τις ευκαιρίες στις νέες καλλιέργειες, για τις δυνατότητες προώθησης προϊόντων στις νέες αγορές, και τις τεχνικές δημιουργίας συνεταιριστικών ομάδων.

Δεύτερος Πυλώνας: Δημιουργούμε Τοπικό Οργανισμό Τουρισμού, όπου εκπροσωπούνται όλες οι οργανωμένες δραστηριότητες που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν.

Η ΑΡΓΩ από μόνη της, ως παγκόσμιος μύθος, σε οποιαδήποτε άλλη πόλη του πολιτισμένου κόσμου, θα κρατούσε όρθια την μισή οικονομία της.

Τρίτος Πυλώνας: Αναπτύσσουμε την Αλληλέγγυα Κοινωνική Οικονομία. Η αξιοποίησή της είναι ένας σοβαρός παράγοντας ανάπτυξης και αντιμετώπισης της ανεργίας.

Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου, την ΔΕΥΑΜΒ και το Πανεπιστήμιο προσδιορίζουμε με όρους οικονομικής βιωσιμότητας, τις ανάγκες του Βόλου, και υπολογίζουμε τον αναγκαίο αριθμό και τις προδιαγραφές κοινωνικών επιχειρήσεων με τα εξής αντικείμενα:

• Κυνοκομείο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις,

• Αξιοποίηση της Πλαζ των Αλυκών

• Δημιουργία Δημοτικού Ανθόκηπου και Βοτανικού Κήπου

• Κοπή δένδρων, καλλωπισμός αξιοποίηση βιομάζας

• Συντήρηση πάρκων και πλατειών

• Καθαρισμός ρεμάτων

• Τακτικές, αναγκαίες (τεχνικές κυρίως) εργασίες που αδυνατεί να καλύψει η ΔΕΥΑΜΒ

• Καθαρισμός και εξυγίανση ακτών

Τέταρτος Πυλώνας: Ο Δήμος του Βόλου είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων της περιοχής. Η αξιοποίηση της περιουσίας, είναι ένας σοβαρός παράγοντας ανάπτυξης και αντιμετώπισης της ανεργίας. Τα βήματα, που ακολουθούμε είναι

• Κατάρτιση και Δημοσίευση μητρώου των ακινήτων αυτών, με όλα τα χαρακτηριστικά τους

• Προσδιορισμός, με χρήση της τεχνολογίας, των ακριβών τοποθεσιών τους και των χρήσεων, που επιτρέπονται

• Αποτύπωση των αντικειμενικών και των πιθανών εμπορικών αξιών των στοιχείων

• Συνεργασία με εταιρείες του real estate development, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της έρευνας αγοράς αγοραστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μία τέτοια εξέλιξη είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, και στην χειμαζόμενη κατασκευαστική δραστηριότητα, θα φέρει νέους επενδυτές, θα δημιουργήσει νέο κύκλο εισοδήματος.

Όπως σημείωσε, “για μας είναι το «παράθυρο ευκαιρίας» για την ανάπτυξη του Δήμου Βόλου.

Είναι ο τόπος μας, που έχει τις ακάλυπτες επιφάνειες για να αναπτύξουμε τον Βόλο της επόμενης εικοσαετίας.

• Βοτανικός Κήπος,

• Φοιτητικές Εστίες,

• επέκταση της εμπορικής αγοράς,

• ολοκληρωμένη αξιοποίηση και εκμετάλλευση του Αθλητικού Συμπλέγματος,

• αξιοποίηση του Περιφερειακού με μετεγκαταστάσεις Διοικητικών Υπηρεσιών,

• υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ασκώντας και πάλι κριτική, τόνισε, ότι “ο Ιωλκός, η Νέα Αγχίαλος, η Αγριά, η Πορταριά, η Μακρινίτσα, η Αρτέμιδα, η Αισωνία είναι σήμερα τελείως παρατημένες περιοχές του Δήμου. Όμως τα πλεονεκτήματά τους είναι ευλογία για τον Βόλο. Για όλες αυτές τις περιοχές έχουμε πρόγραμμα, και θα το παρουσιάσουμε επί τόπου”.

Για το Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είναι το ίδρυμα, που πρέπει να μας κάνει περήφανους’, υποστήριξε και συνέχισε “ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι η ναυαρχίδα, που θα βάλει τον Βόλο στην νέα ψηφιακή εποχή.

Επενδύουμε στις επιστημονικές του δυνατότητες, και η πρώτη σύμβαση συνεργασίας, που θα υπογράψω ως Δήμαρχος θα είναι με τον Πρύτανή του, για όλες τις παρεμβάσεις που έχω ήδη αναφέρει παραπάνω.

Μαζί θα δημιουργήσουμε το ψηφιακό κέντρο Διοίκησης της καθημερινότητας της πόλης, για να βοηθήσουμε την ενεργό συμμετοχή του πολίτη στην επίλυση των προβλημάτων του.

Για τις ομάδες

Ο κ. Παπαδούλης, αναφέρθηκε και στο θέμα των ομάδων, τονίζοντας ότι “μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για ένα αγκάθι, που έχει μπει βαθιά μέσα στην καρδιά της πόλης:

Την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην ποδοσφαιρική μας ιστορία.

Οι Βολιώτες είμαστε περήφανοι για δύο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες:

Την Νίκη και τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό και την Νίκη.

Θα έχουν όλη την φροντίδα μας και την υποστήριξή μας, για την επίλυση των σοβαρών τους προβλημάτων.

Τα υπόλοιπα φερτά ποδοσφαιρικά υλικά, παύουν να έχουν τα σημερινά προνόμια της παράνομης αποκλειστικής εκμετάλλευσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων φιλοξενίας”.

Απευθύνοντας κάλεσμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, δήλωσε ότι “ένα τέτοιο πρόγραμμα, για πρώτη φορά στα χρονικά, δημιουργεί το Όραμα του Δήμου Βόλου και βλέπει ορίζοντα εικοσαετίας

• Βάζουμε τα θεμέλια στο να αποκτήσει ο Δήμος μας brand name. Βόλος: Η πόλη της αλληλεγγύης, της καινοτομίας, της ανάπτυξης, της επιστήμης και της εργασίας

• Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, ικανότητα, γνώση, εμπειρία, αφοσίωση και δεσμεύσεις, για να τα καταφέρουμε.

Τα έχουμε όλα αυτά και τα δωρίζουμε στους συμπολίτες μας. Τα δωρίζουμε στο μέλλον της πόλης και στα παιδιά μας.

• Είμαστε Δεξιοί, είμαστε Κεντρώοι, είμαστε Αριστεροί, είμαστε Φιλελεύθεροι. Όμως, πάνω απ΄ όλα είμαστε Βολιώτες, Δημοκράτες, αξιοπρεπείς, αναγνωρισμένοι στο επάγγελμά μας και στην κοινωνία.

• Δεν μας κατασκεύασε κανένας κομματικός σωλήνες, δεν θα μας βρείτε σε καταγώγια της νύχτας, κερδίζουμε την καθημερινότητά μας με τίμιο τρόπο.

Εμπιστευτείτε μας και συστρατευτείτε μαζί μας.

Είμαστε η μοναδική αξιόπιστη ελπίδα για τον Δήμο που αγαπάμε. Τον Βόλο μας”

Οι υποψήφιοι 

Ανακοινώθηκαν στο μεταξύ στην ίδια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, τα πρώτα 66 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Πρόκειται αλφαβητικά για τους: ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΝΕΦΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ, ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ (ΣΟΥΛΑ), ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΤΒΑ, ΒΑΣΙΛΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΕΤ , ΒΟΥΓΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ, ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-McS ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΘ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ, ΚΑΓΙΑΦΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΛΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ, ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ Ε.Σ.Υ., ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΕΤ, ΚΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΚΙΝΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΚΟΝΤΟΡΙΖΟΥ ΑΣΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΚΟΥΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ TALOS, ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-Δ.Υ. ΕΤΕΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΡΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΔΑΣΚΑΛΑ, ΛΑΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ, ΛΑΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΥΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΛΥΧΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΤΑΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ-τέως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΕΛΙΤΣΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ-ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ &ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΤΑΡΤΙΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ, ΜΠΑΣΜΑΤΖΗ ΛΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (STAR FM), ΜΠΕΡΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ 3ο ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ-ΤΕΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ, ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΓΛΑΙΑ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΑΓΡΙΑΣ, ΜΠΟΥΤΣΙΑΒΑΡΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣε.α. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ, ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-McS ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-McS ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΔΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΡΥΘΜΟΣ, ΠΙΛΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ-ΟΔΗΓΩΝ, ΠΟΡΛΙΓΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΟΤΕ, ΠΟΥΡΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΠΡΙΓΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-McS ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ-ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΡΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΡΑΧΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ-ΕΣΤΙΑΣΗ, ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΕΛΛΗ ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ Η/Υ, ΣΚΟΥΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΤΑΜΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ (ε.α.), ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΛΕΤ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ-ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΦΛΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΧΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΣΕ, ΧΟΥΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ τ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ, ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

magnesianews.gr