Από τη ζωή «έφυγε» χθες ένας 32χρονος Βολιώτης, ο οποίος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο 32χρονος φοιτούσε σε Ειδικό Σχολείο, όταν ήταν μαθητής και όπως ανέφεραν όσοι τον γνώριζαν ήταν ένας άνθρωπος με αισιοδοξία και αντιμετώπιζε όλα τα προβλήματα της ζωής με χαμόγελο.
Η ανάρτηση του Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Αγριάς κ. Αποστόλη Μιχαλόπουλου σε μέσο κοινωνικής ανάρτησης, όπου αποχαιρετά τον παλιό του μαθητή συγκινεί: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα τον παλιό μου μαθητή και θαρραλέο άνθρωπο, Κωνσταντίνο. Μαζί του έμαθα τι θα πει θάρρος, δύναμη ψυχής και κουράγιο στα όποια δύσκολα κρύβονται στις στροφές του δρόμου της ζωής μας… Ένας χαμογελαστός ήρωας, ένας αγέρωχος Αετός, ψήλωσε τόσο πολύ σήμερα, ώσπου χάθηκε ανάμεσα στα σύννεφα. Του εύχομαι «καλό ταξίδι» παρακαλώντας τον να μεσιτεύει για μας. Καλή δύναμη και κουράγιο στο Βασίλη και τη Δώρα, τους αγαπημένους του γονείς».
Κάτω από την ανάρτηση πολλοί είναι εκείνοι που συλλυπούνται την οικογένεια και αναφέρουν τη δύναμη ψυχής του εκλιπόντος.

magnesianews.gr