Ο Βόλος νίκησε με 3-2 τον Παναιτωλικό στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, στην εναρκτήρια συνάντηση της 10ης αγωνιστικής στη Super League κι επέστρεψε στις επιτυχίες για πρώτη φορά από τις 21 Σεπτεμβρίου, όταν είχε επιβληθεί με 1-0 του ΟΦΗ.

Το παιχνίδι είχε από το ξεκίνημα καλό ρυθμό, με τους Αγρινιώτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 11΄, όταν Ντάλσιο και Νταχάρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν στη (διπλή) ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Στο 39ο λεπτό, όμως, οι παίκτες του Μάκη Χάβου αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και κατόρθωσαν να προηγηθούν στο σκορ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Σανιά.

Στο 55΄ ο Μουνίθ ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ, ενώ κομβικό σημείο του αγώνα έμελλε να είναι το 64ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Τζοβάρας άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες αποβάλλονοντας τον Σιέστεντ.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους και στο 66΄ πήραν προβάδισμα με τον Μάντζη, αλλά στο 68΄ ο Αριγίμπι με σουτ, κι αφού η μπάλα κόντραρε, ισοφάρισε σε 2-2.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78΄, όταν ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ, ο Γιαννακόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ζοάο έπιασε την κεφαλιά και ο Γέντρισεκ με κεφαλιά-«ψαράκι» έγραψε το 3-2.