Είχε πάρει 2.250 ευρώ από μια 26χρονη σερβιτόρα, για να της «λύσει» τα μάγια, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και προχθές το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας τον έκρινε εκ νέου ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.
Πρόκειται για 56χρονο Βολιώτη, που κατηγορούταν για απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για αντίσταση στην Αρχή, κατηγορία που μετατράπηκε σε απείθεια και για την οποία προχθές από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων κρίθηκε αθώος.
Η υπόθεση είχε γίνει γνωστή τον Ιούνιο του 2017, με τον 56χρονο σήμερα να κατηγορείται ότι είχε εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της 26χρονης και την είχε πείσει ότι της είχαν κάνει μάγια, καταφέρνοντας έτσι να της αποσπά διάφορα χρηματικά ποσά επί ένα και πλέον χρόνο. Στις 16 Ιουνίου 2017 οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου είχαν συλλάβει τον 56χρονο να παραλαμβάνει σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό των 150 ευρώ, σε προκαθορισμένο ραντεβού με την 26χρονη στο κέντρο της πόλης. Η 26χρονη έδινε ανά τακτά διαστήματα ποσά των 200 – 300 ευρώ για να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημά της, έφτασε να έχει πληρώσει το συνολικό ποσό των 2.250 ευρώ. Τελικά οδηγήθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
Ο 56χρονος είχε αποπειραθεί να διαφύγει της σύλληψης. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν με δύο περιπολικά, και τελικά τον ακινητοποίησαν σε απόσταση 300-400 μέτρων από το αρχικό σημείο του ραντεβού. Ο 56χρονος είχε ζητήσει αρχικώς συγνώμη για την πράξη του στους αστυνομικούς, στη συνέχεια όμως υποστήριξε ότι τα χρήματα που έλαβε ήταν οφειλόμενα, ισχυριζόμενος ότι τα είχε δανείσει στην 26χρονη.

e-thessalia.gr