Κενά και ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του 30χρονου Γιώργου από την Αλόννησο παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Η μητέρα του Γιώργου εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται να μάθει τι συνέβη στον γιο της. Το μόνο που της έμεινε είναι ένα εκκλησάκι για να ανάβει ένα κερί στη μνήμη του παιδιού της. Ένα εκκλησάκι που τοποθέτησε η ίδια στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο. Στις 30 Αυγούστου 2016 είχε χαθεί από προσώπου γης στην Αλόννησο, όπου είχε πάει με τη φίλη του για διακοπές, ο 30ρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης, από τη Θεσσαλονίκη.
Για την υπόθεση είχαν γίνει δύο προανακρίσεις, που ολοκληρώθηκαν, ενώ η μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου, Ματούλα Κουτρώτσιου, είχε καταθέσει στις 20 Φεβρουαρίου 2017, δια των δικηγόρων της, μήνυση στα δικαστήρια του Βόλου κατά δύο ατόμων, που επέβαιναν σε φουσκωτό, το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο γιος της και κατά παντός υπευθύνου, για έκθεση ζωής σε κίνδυνο. Η μήνυση είχε υποβληθεί για τον λόγο, ότι άφησαν άνθρωπο στη θάλασσα, ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να μην τον εγκαταλείψουν. Όλο αυτό το διάστημα είχαν διενεργηθεί έρευνες σε στεριά και θάλασσα στην ευρύτερη περιοχή της Αλοννήσου, για τον 30χρονο αγνοούμενο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

e-thessalia.gr