Νίκη με την οποία "αγκαλιάζει" την πρωτιά στην Football League και την άνοδο στην Super League 2 πήρε ο ΑΟ Τρίκαλα το Σάββατο, κερδίζοντας τον Θεσπρωτό με 2-1 στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Το σκορ άνοιξε στο 40ο λεπτό ο Ριζογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 85′ ο Πέλκας έκανε το 2-0, ενώ ο Θεσπρωτός μείωσε με 2-1 με τον Ντάλα Κόστα στο 92ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή τα Τρίκαλα διατήρησαν την απόσταση των έξι βαθμών από την 3η θέση και συνεχίζουν ακάθεκτα για την άνοδο, ενώ ο Θεσπρωτός παρέμεινε μία ανάσα πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης (87′ Νιάρος), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσίπρας (66′ Τεγούσης), Πέλκας, Λώττας (75′ Πελάεθ), Σταματής.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Καμμένης, Κολτσίδας (59′ Ευθυμίου), Κωνσταντακόπουλος, Σερβιλάκης, Κωνσταντίνου (73′ Βουκομάνοβιτς), Δημητρούλας, Μπίκας, Καζβιρόπουλος, Κολλάς (23′ Ντάλα Κόστα).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, μεγάλο διπλό μέσα στη Βέροια για την Ιεράπετρα (1-2) που έπιασε τον Ιωνικό στη 2η θέση. Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Τρίγλια πήρε το 2-2 στην έδρα της Νίκης Βόλου, νίκη με 1-0 του Διαγόρα επί του Αιγάλεω.