Στον κόμβο του Πλατύκαμπου, οι Θεσσαλοί αγρότες αποφάσισαν να παραμείνουν και να συνεχίσουν με παράλληλες δράσεις σε συντονισμό και με τα υπόλοιπα μπλόκα στα οποία οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Την ερχόμενη Δευτέρα, θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε, προκειμένου να ξεκινήσει η αναθεώρηση της ΚΑΠ, την οποία οι αγρότες θεωρούν ότι είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μία Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών ώστε να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Η συνάντηση των αγροτών της Θεσσαλίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου

Τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν οι αγρότες της Καρδίτσας και εκείνοι του Κάστρου Βοιωτίας, παραμένοντας στο μπλόκο στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε65.

Το Σαββατοκύριακο θα ενταχθούν νέα τρακτέρ τα οποία θα ενισχύσουν το μπλόκο.

Συλλαλητήριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (26/2) στις 18:30 στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας με τρακτέρ, όπου την ίδια ημέρα θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε, ώστε να ξεκινήσει η αναθεώρηση της ΚΑΠ.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Mε πληροφορίες από iefimerida.gr)