Πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου για το πιο…γευστικό Φεστιβάλ

Τις πύλες του ανοίγει την Παρασκευή το απόγευμα στις 6.30 στη Σκεπαστή Αγορά της Νέαπολης το LARISSA FOOD FEST, το πρώτο γαστρονομικό Φεστιβάλ της Λάρισας, το οποίο αποτελεί έναν τριήμερο συνδυασμό γεύσεων και διασκέδασης.

Το Επιμελητήριο Λάρισας, ο δήμος Λαρισαίων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό του Δήμου Βελιγραδίου, του Δήμου Niss και του Δήμου Λέσκοβατς (ο οποίος πραγματοποιεί από το 2019, στη Σερβία, την αντίστοιχη εκδήλωση με αριθμό επισκεπτών πάνω από 600.000 άτομα) διοργανώνουν την συγκεκριμένη εκδήλωση με είσοδο δωρεάν για το κοινό.

Οπως ανέφεραν στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κκ. Σ. Γιαννακόπουλος και Δ. Παπαλέξης αντίστοιχα μαζί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Λαρισαίων Θ. Αδαμόπουλο από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή η καρδιά των γεύσεων θα χτυπά δυνατά στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης με τις ψησταριές να παίρνουν φωτιά και τις μουσικές εκδηλώσεις να απογειώνουν το κέφι.

Η πρεμιέρα των εκδηλώσεων ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 18.30 με άφθονο φαγητό που θα προσφέρουν οι μεγαλύτεροι γνώστες της Θεσσαλικής γεύσης. Η όρεξη θα ανοίξει ακόμη πιο πολύ όταν ηχήσει το κλαρίνο του Νίκου Φιλιππίδη και η φωνή του Αντώνη Κυρίτση.

Τη σκυτάλη παίρνει στο Σάββατο 11 Ιουνίου ο καταξιωμένος τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, με το πρόγραμμα να ανοίγει στις 20.00 από τον Λαρισαίο καλλιτέχνη Νίκο Νταλάκα.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 12 Ιουνίου στη μουσική σκηνή με τους “Μουσικούς της Πόλης”.

Στο γευστικό φεστιβάλ της Λάρισας θα υπάρχουν 25 περίπτερα εκθετών, ενώ η πρόσκληση που απηύθυναν οι συνδιοργανωτές φορείς αφορά όλους τους Θεσσαλούς και όχι μόνο.

ertnews.gr

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.