Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Ελασσόνα...Το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Καραγιάννης...

Ο δήμαρχος και άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο κανείς από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, που γενναία και με τεράστια αξιοπρέπεια έδινε το τελευταίο διάστημα, βυθίζοντας σε μια κατάσταση κυριολεκτικά σοκ, τον λαό της επαρχίας Ελασσόνας και του νομού Λάρισας.

Επί οκτώ χρόνια ο Χρήστος Καραγιάννης διετέλεσε Δήμαρχος Ελασσόνας ενώ διατηρούσε φαρμακείο στη πόλη για πάρα πολλά έτη.

Κοινωνικότατος, χαμογελαστός, ευδιάθετος, γνώστης των καταστάσεων, άνθρωπος που δεν κρατούσε κακία σε κανέναν, που βοηθούσε όλον τον κόσμο, που χαιρετούσε καθημερινά φίλους και γνωστούς, που είτε τον ψήφιζες είτε όχι, ήταν δίπλα σου με την τεράστια προσωπικότητά του, σε όλους και σε όλα, για να σου σφίξει το χέρι και να προσπαθήσει να σε ακούσει και να σε αφουγκραστεί, ο Χρήστος Καραγιάννης, άφησε ανεξίτηλο το δικό του πολιτικό και κοινωνικό σημάδι στα τοπικά δρώμενα.

Ξεκίνησε από τη ΚΝΕ στα φοιτητικά χρόνια και με το πέρας των ετών μεταπήδησε στην κεντροδεξιά παράταξη από όπου και στηρίχτηκε από τον ευρύτερο χώρο, κερδίζοντας δύο εκλογικές διαδικασίες, σε εποχές ο "φανατισμός" μπορεί να περίσσευε, όμως οι πολιτικοί αντίπαλοι διακατέχονταν από έναν ευγενή υγιή ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αντίπαλοι που αναγνώριζαν στον Χρήστο Καραγιάννη την εντιμότητα σε όλα πρέσβευε...

Η είδηση σοκάρει, για τον 68άχρονο Χρήστο, που αφήνει πίσω τη σύζυγό και τη κόρη του.

Ο Δήμος Ελασσόνας βρίσκεται σε πένθος, η κοινωνία παγωμένη, τα λόγια δεν βγαίνουν από τα χείλη...

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και ώρα 14:00μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ασπροχώματος Ελασσώνος, όπου τα χρήματα θα δοθούν για την ανέγερση και ολοκλήρωση της εκκλησίας.

elassona884.gr