Υποτονική ήταν η κίνηση σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου στην Καρδίτσα, ημέρα που σηματοδότησε πανελλαδικά την έναρξη των θερινών εκπτώσεων.
Οι καταναλωτές που κυκλοφόρησαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μέχρι τουλάχιστον το μεσημέρι, ήταν στα επίπεδα μίας συνηθισμένης ημέρας και η βόλτα ήταν κυρίως διερευνητική, ως προς τις τιμές.
Αλλά και η πλειοψηφία των καταστημάτων δεν είχε προχωρήσει στην ανάρτηση των πινακίδων που προϊδεάζουν για εκπτώσεις και το ποσοστό αυτών, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

«Να στηριχθεί η αγορά της Καρδίτσας»
Στην πρεμιέρα των εκπτώσεων το KarditsaLive.net επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Περικλή Κορκώτσιο ο οποίος τόνισε πως η αγορά βγαίνει από μία πολύ δύσκολη στιγμή και είναι μεγάλη ανάγκη να την στηρίξουν οι Καρδιτσιώτες.
Όπως είπε χαρακτηριστικά στην συγκεκριμένη αγορά δραστηριοποιούνται και εργάζονται μέλη οικογενειών, συγγενείς και φίλοι όλων μας και απαιτείται σοβαρή στήριξη που θα είναι προς όφελος όλων. Μία αγορά, συνέχισε, που δεν στερείται σε ποσότητα και ποιότητα προϊόντων, τα οποία διαθέτει σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Μάλιστα ανέφερε πως όποιος καταναλωτής έχει δει τιμές γύρω πόλεων έχει διαπιστώσει πως δεν υπάρχουν διαφορές και από εκεί κει πέρα είναι στο χέρι όλων μας να αναπτύξουμε την αγορά μας. Επανέλαβε πως ο εμπορικός κόσμος προέρχεται από μία δύσκολη περίοδο, τα πράγματα δεν είναι καλά και αν δεν υπάρξει βοήθεια από τους ανθρώπους της Καρδίτσας θα γίνουν χειρότερα.
Τέλος, υπενθύμισε πως την ερχόμενη Κυριακή, η πρώτη των εκπτώσεων, τα καταστήματα μπορούν να είναι προαιρετικά ανοιχτά, αλλά και πως η πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου είναι «ποτέ την Κυριακή».

KarditsaLive.net