Σημαντικά προβλήματα αντιμετώπισε και το ΚΤΕΛ Καρδίτσας με τη χθεσινή κατάσταση στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας  με τους επιβάτες τριών κυρίως λεωφορείων να ταλαιπωρούνται και αρκετούς ακόμα να μην ταξιδεύουν.
Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας κ. Λάμπρος Σιατήρας όταν έγινε αντιληπτό το τι συμβαίνει επελέγη η λύση της αναβολής των δρομολογίων από Αθήνα προς Καρδίτσα αλλά και από Καρδίτσα προς Αθήνα, προκείμενου να αποφύγει ο κόσμος την ταλαιπωρία.
Ορισμένοι εκ των επιβατών ματαίωσαν το ταξίδι τους αλλά οι περισσότεροι ταξιδεύουν σήμερα, με το ΚΤΕΛ Καρδίτσας να έχει συμπεριλάβει επιπλέον δρομολόγια στην διαδρομή και όλα είναι γεμάτα καθώς ουσιαστικά, καλύπτονται οι ανάγκες δύο ημερών.
Σε ότι αφορά τα λεωφορεία της διαδρομής Αθήνα-Καρδίτσα, ο κ. Σιατήρας μας είπε ότι ταλαιπωρήθηκαν οι επιβάτες του δρομολογίου με ώρα εκκίνησης 10:30 που υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Αθήνα στις 7 το βράδυ.
Ανάλογα προβλήματα αντιμετώπισαν και δύο λεωφορεία από Καρδίτσα προς Αθήνα και συγκεκριμένα των 9 και των 12 που τα σταμάτησε η τροχαία στο ύψος του καταστήματος Ρούμελη, επέστρεψαν στην αφετηρία τους στις 5:30 το απόγευμα.
Σημειώνουμε πως κατά τον κ. Σιατήρα το όλο πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή κάποιος συμπεριέλαβε στο απαγορευτικό, μαζί με τα φορτηγά και τα λεωφορεία, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες οχήματα και πολλαπλάσιοι επιβάτες, άνευ λόγου και αιτίας.
Τέλος, τόνισε πως κάποια στιγμή πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους είναι υπεύθυνοι για τον αποχιονισμό αλλά και για την κυκλοφορία, γιατί δεν είναι δυνατόν να παίρνονται αποφάσεις που δημιουργούν τόσες δυσκολίες και ταλαιπωρούν κόσμο.

karditsalive.net