Σχεδόν 180 δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορονοϊό έκανε το τελευταίο διήμερο (Τετάρτη - Πέμπτη), Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ. σε υπηρεσίες της Καρδίτσας και υπάρχει συνέχεια και για τις επόμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net, χθες ελήφθησαν 120 δείγματα από εργαζομένους του Δήμου, στο Αμαξοστάσιο, ενώ σήμερα ελήφθησαν 45 περίπου δείγματα, από εργαζομένους στο Τμήμα Πρόνοιας στην οδό Πλαστήρα, και άλλα 10 από εργαζομένους στο γραφείο του ΕΟΠΥΥ, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο.
Παρών στη διαδικασία ήταν και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τέλης Σπάνιας.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι αύριο Παρασκευή 22 Μαΐου κλιμάκιο θα βρεθεί στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, στην οδό Ταυρωπού για δειγματοληπτικούς ελέγχους από τους εκεί εργαζομένους, ενώ δείγματα θα ληφθούν και από στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και του ΚΕΠ.
Η επόμενη εβδομάδα ξεκινά με ένα διήμερο στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας αφού θα γίνεται εκεί λήψη δειγμάτων, από όσα μέλη του το επιθυμούν, από 12 έως 2 το μεσημέρι.

KarditsaLive.Net