Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (2/4) οι εργασίες αποξήλωσης των πλακών του πεζοδρομημένου τμήματος της Ηρώων Πολυτεχνείου, προκειμένου να γίνει ανάπλαση του οδοστρώματος.
Όπως μας ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Ξυλομένος η προσπάθεια επικεντρώνεται και στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών, προκειμένου να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία, μέχρι την Παρασκευή.
Οι εργασίες αποξήλωσης γίνονται ταυτόχρονα και προς το κομμάτι του δρόμου προς την Ιεζεκιήλ και στο αντίστοιχο προς την Υψηλάντου, ενώ άμεσα απομακρύνονται και τα μπάζα, προκειμένου μέχρι το βράδυ να έχουν τελειώσει και οι εργασίες καθαρισμού στα κομμάτια που έγιναν παρεμβάσεις.
Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά από αύριο Τετάρτη θα αρχίσουν οι εργασίες που θα οδηγήσουν στην ασφαλτόστρωση του δρόμου και στην παράδοση, στη νέα του μορφή, στην κυκλοφορία.
Θυμίζουμε ότι πεζοδρομημένο θα παραμείνει μόνο το κομμάτι που ενώνει την Ηρώων Πολυτεχνείου με τον πεζόδρομο της Κεντρικής πλατείας και τον πεζόδρομο της Δ. Τερτίπη. Τα εκατέρωθεν αυτού τμήματα θα ασφαλτοστρωθούν.

karditsalive.net