Διαμορφώστε με τέτοιο τρόπο το σπίτι σας ώστε όχι μόνο να είναι απροσπέλαστο αλλά να προσφέρει και κορυφαία αισθητική εικόνα. Ξεκινήστε με μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που θεωρείται μία από τις πιο φθηνές λύσεις και στην συνέχεια περάστε στα συστήματα συναγερμού που θα ολοκληρώσουν την ασφάλεια του χώρου σας.Η εταιρεία Paldoorθα σας προσφέρει στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές μία μεγάλη ποικιλία από πόρτες ασφαλείας σε κορυφαίο designπου μπορεί να ταιριάξει στον χώρο σας, προσφέροντάς σας κάθε επίπεδο ασφαλείας και ταυτόχρονα την κάλυψη κάθε αρχιτεκτονικής τεχνοτροπίας.
Κάθε μοντέλο πόρτας που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία είναι σε θέση να καλύψει κάθε αυτοματισμό και κάθε νέο σύστημα που θέλετε να συμμετέχει στην συνολική τεχνολογία ασφάλειας του σπιτιού σας. Οι εσωτερικές πόρτες και οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία αποτελούνται από κορυφαία υλικά όπως το ξύλο, το μέταλλο και ιδιαίτερους συνδυασμούς υλικών που μπορούν να αποτελέσουν μία μεγάλη αλλαγή για τον χώρο σας. Οι πόρτες Paldoor έχουν περάσει από πολύ σκληρές δοκιμασίες και ελέγχους σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα. Δηλαδή μερικά από τα σημαντικότερα είναι η αντιδιαρρηκτική προστασία, η διαπερατότητα αέρα και νερού και τέλος η θερμική αγωγιμότητα.
Μερικά από τα πιο μοντέρνα σχέδια μπορείτε να δείτε παρακάτω:
 
Οι θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου είναι από τις πρώτες επιλογές των πελατών που θέλουν κάτι μοντέρνο για την είσοδό τους. Κλειδώνουν σε πολλά σημεία και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να μην λείψει τίποτα από την ασφάλειά σας.


 
Εκτός από την εξώπορτα μπορείτε να αλλάξετε και τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με μοντέλα πόρτας πολύ ιδιαίτερα, στα χαρακτηριστικά και το συνολικό ύφος του χώρου σας.
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία πορτών Paldoor θα βρείτε τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που χρειάζεται ο χώρος σας.