To camping δεν έχει εποχές! Μπορείτε να πάτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου να στήσετε την σκηνή σας και να περάσετε μερικές μέρες κοντά στην θάλασσα ή το βουνό, ηρεμώντας και βρίσκοντας τον εαυτό σας. Όλο και περισσότεροι γίνονται λάτρεις αυτών των διακοπών και ψάχνουν να βρουν τρόπους να έρθουν πιο κοντά στην φύση και να χαλαρώσουν μακριά από την βαβούρα της πόλης.
Πως θα οργανωθείτε σωστά με τα είδη κάμπινγκ ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή σε αξεσουάρ κάμπινγκ; Επιλέξαμε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival μερικά από τα πιο σημαντικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές, που μπορείτε να τα επιλέξετε online και να έρθουν στην πόρτα σας άμεσα.
Υπνόσακος MARMOT

Αν είναι να αγοράσετε ένα sleeping bag, επιλέξτε το καλύτερο , ώστε να το κρατήσετε για πάντα! Ο υπνόσακος της Marmot είναι ελαφρύς και περιέχει συνθετική μόνωση, διατηρώντας άνεση και ζεστασιά τον χειμώνα και ένα δροσερό περιβάλλον την άνοιξη. Με κουκούλα. Σε σχήμα μούμια για να νιώθετε πιο άνετα! Αγοράστε τον από εδώ.
Σκηνή της GRASSHOPPERS

Η σκηνή Dorset 4 ατόμων με 2 πόρτες και 2 παράθυρα, έχει σχεδιαστεί ώστε να αντέχει σε κάθε καιρική συνθήκη. Με συνθετικές ραφές και μπανέλες και εξωτερικό ύφασμα Polyester 190Τ PU θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Δωρεάν μεταφορικά!
Στρώμα BESTWAY

Μερικές φορές δεν φτάνει το sleeping bag, αλλά θέλετε να έχετε ακόμα περισσότερη άνεση κατά τη διαμονή σας στις σκηνές camping ή έξω απ’ αυτές. Κοιμηθείτε σε ένα κανονικό από τα στρώματα camping, στις διακοπές σας κάτω από τ’ αστέρια.Το στρώμα είναι φουσκωτό, βελούδινης υφής, ιδανικό για camping ή βοηθητικό για το σπίτι. Βρείτε το από εδώ.
Επιπλέον μικροπράγματα
Στη λίστα για τα απαραίτητα του κάμπινγκ, θα διαπιστώσετε ότι τελικά σας λείπουν αρκετά πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά κατά τη διαμονή σας και θα σας γλυτώσουν από πολύ κόπο. Από ένα απλό αντικουνουπικό, μέχρι μαχαιροπίρουνα και θερμό για τα ροφήματά σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival θα βρείτε πολλά αξεσουάρ, συγκεντρωμένα σε μία μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε όλα όσα σας λείπουν πριν φύγετε!

Ο θερμός PANDA από ανοξείδωτο ατσάλι, με βιδωτό καπάκι και μόνωση κενού αέρος θα καλύψει τις ανάγκες σας, Πάρτε το μαζί όπου πάτε!
Last but not least…
Είναι πολύ σημαντικό να χωρέσετε όλα αυτά τα χρήσιμα αντικείμενα, σε έναν σάκο πλάτης, κατάλληλο για camping. Πολλά back pack που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι φθηνά αλλά όχι ποιοτικά, γι’ αυτό επιλέξτε σωστά το σακίδιό σας.
Ρωτήστε μας για όλα όσα χρειάζεστε στα 210 8011763 - 210 8017634 (08:00-16:00)!
Μπείτε σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival και πραγματοποιήστε τις αγορές σας για το camping κάθε εποχής, από μοναδικά αξεσουάρ και επώνυμο εξοπλισμό. Περισσότερα στο survival.gr.