Ο φωτισμός για τον κήπο, το μπαλκόνι, την ταράτσα και όποιον άλλον εξωτερικό χώρο έχετε, αποτελεί μία πολύ σημαντική επιλογή! Με δεδομένο ότι οι ανάγκες είναι διαφορετικές, μαζί με τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, θα λέγαμε ότι στην επιλογή τους βοηθάει πολύ να έχετε μετρήσει και λάβει υπόψη τα χαρακτηριστικά που έχει αυτός ο χώρος που θέλετε να φωτίσετε.
Στο μόνο σημείο που δεν μπορείτε να πρωτοτυπήσετε όσο κι αν θέλετε είναι η ταράτσα, στην οποία δεν μπορεί να μπει κάτι άλλο εκτός από φωτιστικό οροφής όπως αυτό.
Κριτήρια επιλογής φωτιστικού για εξωτερικό χώρο
Το υλικό των φωτιστικών για έξω από το σπίτι, δεν πρέπει να φθείρεται. Υπάρχουν πολλά υλικά - ακριβά και φθηνά- που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, ανάλογα με το budget σας.Η στεγανότητα οπότε, θα πρέπει να είναι άκρως κατάλληλη.
Το αλουμίνιο είναι ένα passepartout υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει σε βροχή και ήλιο. Αν μένετε σε νησί ή κοντά σε θάλασσα, οι οδηγίες λένε ότι ο ορείχαλκος ή το απλό πλαστικό είναι το κατάλληλο υλικό για το φωτιστικό σας.
Εννοείται πως ανεξαρτήτως υλικού, ο εξωτερικός φωτισμός με λαμπτήρες, φωτιστικά led (βρείτε τα σε προσφορά) ή χωρίς θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος με την σήμανση CE.
Μην ξεχάσετε να επιλέξετε και λάμπες που να σας εξοικονομούν παράλληλα και ενέργεια! Βρείτεφωτιστικά εξωτερικού χώρου σε οικονομικές τιμές και επειδή ανάβουν για αρκετές ώρες την νύχτα, από σεβασμό προς το περιβάλλον θα πρέπει να στραφείτε σε ένα πιο οικολογικό πρότυπο.
Η εταιρεία Petridis θα σας προσφέρει οικονομικές και ποιοτικές λύσεις από την κατηγορία φωτισμούoutdoorlighting! Αλλά ακόμα περισσότερες επιλογές για κρυφό φωτισμό με led ταινίες που θα βρείτε με ένα κλικ εδώ.