Οι καινούργιες αγορές ρούχων τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι μεγάλη απόλαυση και τίποτα δεν θα σας σταματήσει! Είδαμε την νέα συλλογή Regalinas και μοιραζόμαστε μαζί σας αέρινες γυναικείες μπλούζες, ανοιξιάτικα γυναικεία παντελόνια και μίνι ρομαντικά φορέματα που θα δώσουν παραπάνω χρώμα στην συλλογή σας.
Η φετινή σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι έχει φέρει στο προσκήνιο ζωηρά χρώματα και σχέδια, αφήνοντας στην άκρη τα μουντά χρώματα και το διαχρονικό μαύρο. Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις από ρούχα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!
Μπλούζα ριχτή με κουμπιά


Για άνετες κινήσεις και super στυλ, δεν έχετε παρά να ανανεώσετε την συλλογή σας με μία μπλούζα σε ριχτή γραμμή με σούρα κάτω από το στήθος που κολακεύει κάθε σωματότυπο και στολισμένη με κουμπιά μεγάλα στο κέντρο και στα μανίκια. Συνδυάστε την με το αγαπημένο σας παντελόνι στενό ή φαρδύ! Ταιριάζει με όλα! Βρείτε την εδώ σε δύο αποχρώσεις.
Παντελόνι cargo

Τα cargo παντελόνια είναι στην μόδα εδώ και πολλά χρόνια. Τα γήινα χρώματα τους, η στενή μέση τους και οι πολλές τσέπες τα κάνουν από τα πιο βολικά outfit που μπορεί να επιλέξει μία γυναίκα να φοράει από το πρωί ως το βράδυ. Βρείτε με ένα κλικ το παντελόνι cargo με ζωνάκι δερματίνης και λάστιχο στους αστραγάλους, σε πολύ καλή τιμή.
Μίνι φόρεμα πουά

Ο όρθιος γιακάς με δέσιμο και άνοιγμα V είναι από τα πιο μοντέρνα σχέδια στα φετινά φορέματα. Το μίνι πουά φόρεμα, στο χρώμα της μέντας είναι ένα κομμάτι που θα ευχαριστηθείτε να φοράτε τόσο στο γραφείο, όσο και στην βόλτα. Απαλό ύφασμα, με ημιδιάφανα μέρη και τελείωμα με λάστιχο στα μανίκια.
Μπορείτε να βρείτε όλη την συλλογή Regalinas στο e-shop, κάνοντας τις αγορές σας με ένα κλικ. Δωρεάν αποστολές, δωρεάν επιστροφές και άμεση παραλαβή στην πόρτα σας με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.