Πολλά είναι τα μέρη, στην χώρα μας τα οποία έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από όλο τον κόσμο και έχουν παράδοση στο να έχουν πάντα τουρισμό. Όλες τις εποχές του χρόνου είναι ιδανικές για διακοπές στην Ελλάδα και μέσα σε όλο το πακέτο που μπορείτε να φανταστείτε στην διαμονή σας, ένα απαραίτητο στοιχείο είναι το αυτοκίνητο, το οποίο αξίζει να έχετε για να γευθείτε κάθε γωνιά.
Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί, από τους οποίους μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας και να καταλήξετε σε επαρχίες που μπορούν να σας δώσουν κάτι από τα πολλά ήθη και έθιμα που η κάθε μία μπορεί να σας προσφέρει.Για χειμερινές και πιο καλοκαιρινές διακοπές, διαλέξτε μερικούς από τους πιο mustπροορισμούς που δεν γίνεται να μην έχετε επισκεφθεί!
Πήλιο με αυτοκίνητο
Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι μία εύκολη υπόθεση στο Πήλιο. Μπορεί όμως οι τιμές να είναι λίγο «τσιμπημένες» γι’ αυτό το budgetσας να είναι λίγο φουσκωμένο. Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας από Θεσσαλονίκη! Είναι η καλύτερη λύση.
Η μαγεία του βουνού στα πέτρινα χωριά και στις πλατείες θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από τη βοή της πόλης. Τα μισά χωριουδάκια αγναντεύουν τον Παγασητικό και άλλα το Αιγαίο Πέλαγος, με βαθιά κρυστάλλινα νερά και γειτονιές που μυρίζουν από άνθη.
Αθήνα
Αν μένετε μόνιμα σε άλλο μέρος της Ελλάδας και θέλετε να απολαύσετε την πρωτεύουσα είτε για ψώνια, είτε για τη νυχτερινή της ζωή, μπορείτε να νοικιάσετε σε superτιμή, ένα ΙΧ και να διανύσετε όση απόσταση θέλετε στο κέντρο της πόλης, χωρίς να χρειάζεται να περπατήσετε όπου δεν χρειάζεται.
Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική
Εννοείται ότι αυτά τα δύο συνδυάζονται και ο ιδανικός τρόπος να σεργιανίσετε τόσο την Θεσσαλονίκη όσο και την Χαλκιδική, είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο.
Το γοργόν και χάριν έχει! Δείτε τις τιμές που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό για τους δημοφιλέστερους προορισμούς, για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα επιλέξτε DriveHellas.