Είτε από ατυχήματα είτε εκ γενετής, ορισμένοι άνθρωποι είναι καθηλωμένοι στο κρεβάτι με περιορισμένη ή καθόλου κινητικότητα. Αυτή η κατάσταση, σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν βρίσκεται ο ασθενής, απαιτεί πολύ σημαντική διαχείριση, για την άνεσή τους και το καλύτερο επίπεδο ζωής και καθημερινότητας. Η εταιρεία ANGMedicals έχει στρέψει την προσοχή της στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και προσφέρει είτε προς ενοικίαση είτε προς πώληση, ορθοπεδικά είδη, αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτιακαι πλήθος από βοηθήματα για το μπάνιο ώστε κάθε ασθενής να μπορεί να κάνει μπάνιο με ασφάλεια.

Απλό αναπηρικό καροτσάκι

Ένα απλό αναπηρικό αμαξίδιο μπορεί να λύσει πολλά από τα κινητικά προβλήματα είτε μέσα στο σπίτι είτε εκτός. Με αυτό, ο ασθενής μπορεί να βγαίνει έξω, να πάει βόλτα και να κάνει ορισμένες δραστηριότητες που διαφορετικά δεν θα μπορούσε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά για το αμαξίδιο, από εδώ. Εφόσον οι ανάγκες το απαιτούν, μπορείτε να βρείτε πιο ενισχυμένο αμαξίδιο, ειδικού τύπου με μηχανοκίνητα μέρη. Επίσης μπορείτε να βρείτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία scootersαμαξίδια αλλά και ειδικά καροτσάκια για την θάλασσα.

Νοσοκομειακή κλίνη

Η νοσοκομειακή κλίνη πολύσπαστη και τροχήλατη έχει πλαϊνά στηρίγματα και μπορεί να συγκρατήσει το βάρος μέχρι 135 kg. Παρέχεται εγγύηση 2 χρόνια και έχει πρόσθετο εξοπλισμό, που βοηθάει πολύ στην περιποίηση ενός ασθενούς και στην άνεσή του. Μπορείτε να παραγγείλετε την νοσοκομειακή κλίνη με ρόδες, από εδώ.

Για παραγγελίες σε νοσοκομειακά και ορθοπεδικά είδη, μπείτε στην ANG Medicals για να δείτε τους τρόπους παραγγελίας και απόκτησης των προϊόντων για την φροντίδα των ανθρώπων σας.