Κάνετε συχνές πτήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή είστε ταξιδιάρα ψυχή; Παρακάτω θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές σε σακ βουαγιάζ και χειραποσκευές από την μεγάλη ποικιλία του BagsCorner.
Το αεροπλάνο αποτελεί την πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή να μεταφερθείτε από ένα μέρος σε ένα άλλο, ωστόσο δεν είναι και ο πιο οικονομικός τρόπος μερικές φορές, γι’ αυτό και πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιτρεπόμενες διαστάσεις των χειραποσκευών σε κάθε αεροπορική εταιρεία. Σας προτείνουμε μερικές από τις δημοφιλέστερες τροχήλατες βαλίτσες για να επιλέξετε.

Βαλίτσα Καμπίνας-Χειραποσκευή Eastpak

Η Eastpak εκτός από τις σχολικές τσάντες, προσφέρει και εξαιρετικής ποιότητας μαλακές βαλίτσες αεροσκάφους με τηλεσκοπικό σύστημα μεταφοράς. Μία κεντρική θέση για τα απαραίτητα και μία εσωτερική μπροστινή θήκη θα σας προσφέρει επαρκή χώρο για να χωρέσετε όλα τα απαραίτητα. Η βαλίτσα διαθέτει και TSA κλειδαριά. Βρείτε την εδώ.

Εναλλακτική επιλογή είναι η μαλακή βαλίτσα Diplomat σε μπεζ με τηλεσκοπικό μηχανισμό τρόλεϊ. Υψηλής αντοχής, θα σταθεί ο καλύτερος σύμμαχος σε κάθε σας πτήση.
Σακ βουαγιάζ

Για τα ταξίδια σας με το αεροπλάνο, εκτός από τις χειραποσκευές, μερικές φορές είναι απαραίτητες επιπλέον αποσκευές. Ένα σακβουαγιάζ με ρόδες θα σας προσφέρει επιπλέον χώρο και άνεση για να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα, όπου κι αν πάτε. Δείτε το σακβουαγιάζ της Diplomat.
Όλη η ποικιλία των χειραποσκευών είναι στο bagscorner.gr Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την αποσκευή που σας ταιριάζει και να την αγοράσετε σε πολύ καλή τιμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα στο 210.34.22.403.