Ο Μάνος Δασκαλάκης, μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών του Ρούλας Πισπιρίγκου, και «την άδειασε» σημειώνοντας ότι «θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει» ενώ μιλώντας για τα σενάρια που εμπλέκουν τον ίδιο στην υπόθεση σχολίασε «δεν κρύβω κάτι».
Ο Μάνος Δασκαλάκης με δήλωσή του στον Ant1, ανέφερε για την σύζυγό του που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».
Ο δικηγόρος του κ Καράμπελας, περιέγραψε έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.
Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: Φοβάται ο Μάνος
Στις πρώτες της δηλώσεις προχώρησε νωρίτερα η Ρούλα Πισπιρίγκου και είπε πως «οι αστυνομικοί μου λένε πως δεν έχουν στοιχεία, είναι άδικο». Ανέφερε επίσης πως ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης της είπε πως φοβάται να μπει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του.
Όπως είπε η κατηγορούμενη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία είχε μαζί της,  τής αποκάλυψε ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας γιατί θέλει να κρατήσει τη δουλειά του και φοβάται ότι μπορεί να μπει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του.
«Μίλησα με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να έχει χρήματα για να μπορεί να μου δίνει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του κι εγώ εκνευρίστηκα και τον ρώτησα αν έχει συνειδητοποιήσει πού βρίσκομαι», είπε αρχικά η Ρούλα.
«Μου είπε ότι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και ότι τον έδιωξαν από τη δουλειά του. Φοβάται ότι θα βάλουν εκείνον και τον πατέρα του στη φυλακή. Τον νοιάζει μόνο να μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα», συνέχισε.

ethnos.gr