Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Ο κατηγορούμενος θα καθίσει στο εδώλιο την Τρίτη, 17 Μαΐου, για την υπόθεση αποπλάνησης 8χρονου κοριτσιού. Ταυτόχρονα, κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση άλλων τεσσάρων ανηλίκων. Ο ντράμερ έχει καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά.
Στον μουσικό, ωστόσο, χορηγήθηκε αναστολή μέχρι τη δίκη σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μετά το πρώτο δικαστήριο, και άλλα θύματα του ντράμερ αποφάσισαν να μιλήσουν, με αποτέλεσμα ο ίδιος πλέον να κατηγορείται για άλλες τέσσερις υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος κοριτσιών ηλικίας από 5 έως 13 ετών, κατά την περίοδο 2007 – 2015.
Κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα
Στον κατηγορούμενο αποδίδονται δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος: αυτή των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα έχουν συμπληρώσει, καθώς και κατάχρηση ανηλίκων, με δεδομένο ότι, τα θύματά του, υπήρξαν μικρά κορίτσια που οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν για να τα προσέχει. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας, όπου ο κατηγορούμενος περνούσε τις διακοπές του. Μάλιστα, ένας από τους μάρτυρες είναι και ο ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο κάμπινγκ ο οποίος, όπως κατέθεσε, έδιωξε τον ντράμερ από τις εγκαταστάσεις του, όταν αντιλήφθηκε τη νοσηρή του δράση.

ethnos.gr