Το ψάρεμα είναι από τα πιο χαλαρωτικά χόμπι που συνήθως επιλέγουν να επιδίδονται οι άνδρες. Απαιτεί βεβαίως κάποιον εξοπλισμό, ο οποίος κυμαίνεται από μερικά μόνο ευρώ που μπορούν να διαθέσουν όλοι μέχρι χιλιάδες ευρώ, που λίγοι και καλοί θα διέθεταν για το χόμπι του.
Ποιες είναι οι πιο σημαντικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ψαρεύετε σωστά
Εξοπλισμός
Ο εξοπλισμός μπορεί να σας φανεί στην αρχή ακριβός, ωστόσο η συντήρηση αυτού του εξοπλισμού, είναι σαφώς μικρότερης αξίας.Τα καλάμια ψαρέματος ξεκινούν από πολύ μικρά ποσά και φτάνουν αρκετά τσιμπημένες τιμές.
Το σημαντικό είναι ότι με ένα δόλωμα και ένα αγκίστρι (δείτε εδώ ένα με 4€), είστε έτοιμοι. Το τεχνητό δόλωμα JACKSON DEBU NYORO 85 είναι πολύ ποιοτικό. Τα δολώματα διαφέρουν ανάλογα με τα ψάρια που θέλετε να πιάσετε, με τον τύπο ψαρέματος και με άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά.
Ώρα
Υπάρχει και ημερήσιο και νυκτερινό ψάρεμα, όπου στο τελευταίο απαιτείται ψάρεμα με φώσφορο. Το πρωινό ψάρεμα γίνεται πολύ νωρίς το πρωί και για μία καλή ψαριά απαιτούνται περίπου 2 ώρες.
Που
Το μέρος είναι πολύ κομβικό σημείο για την επιτυχία του ψαρέματος. Μερικά ψάρια βρίσκονται σε συγκεντρώσεις σε συγκεκριμένα μέρη. Επίσης, σημαντική είναι η κατεύθυνση του ανέμου, η οποία θα σας αναδείξει ένα μέρος γαλήνιο στο οποίο μπορείτε να ψαρέψετε.
Για να είναι ασφαλής η διαδικασία, θα πρέπει ιδανικά να έχετε παρέα και να ψαρεύετε με άλλους, για να είστε εντάξει σε κάθε ενδεχόμενο.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερα είδη αλιείας Jigging,, μέσα από το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη ψαρέματος.