Μία ακόμη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, που καλείται απόψε (26/11, 22:00) στο Λονδίνο να αντιμετωπίσει την Τότεναμ, στο πλαίσιο της 5ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Champions League.
Μετά τη «γκέλα» με τον Πανιώνιο κι έχοντας μπροστά τους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 1/12), οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αντιδράσουν και να αποδείξουν ότι το 1-1 στη Νέα Σμύρνη ήταν μία κακή παρένθεση. Παράλληλα, θα ελπίζουν και σε ήττα του Ερυθρού Αστέρα, σε περίπτωση δικής τους αποτυχίας επί των «πετεινών», έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική να τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στους Σέρβους και να πάρουν το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του Europa League.
Ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι της Super League με τον ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση έτσι ώστε να διατηρήσει όσο γίνεται πιο φρέσκια την ομάδα του. Πάντως, απ΄ ότι έδειξε και στην τελευταία προπόνηση της Δευτέρας (25/11) ο Πορτογάλος προπονητής δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τσιμίκας και Ελαμπντελαουΐ στα δύο άκρα της άμυνας, Μεριά και Σεμέδο τα δύο στόπερ, ο Γκιλιέρμε θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και με τους Μπουχαλάκη, Καμαρά θα συνθέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή, Μασούρας και Ποντένσε στα δύο άκρα της επίθεσης και στην θέση του σέντερ φορ αναμένεται να ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί.
Οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους και 3.000 οπαδούς τους, που έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που πήρε ο Ολυμπιακός για τον συγκεκριμένο αγώνα.

naftemporiki.gr