Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ του Champions League και θέλει να κλειδώσει την 20ή παρουσία του στη φάση των ομίλων.
Οι Ερυθρόλευκοι από σήμερα (22:00) ψάχνουν καθαρή νίκη, προκειμένου να πάρουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης και ουσιαστικά να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικότερο βήμα για τους ομίλους.
Από την άλλη η Ομόνοια θέλει με τη σειρά της να βρεθεί εκείνη στην επόμενη φάση πρώτη φορά στην ιστορία της.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δε θα έχουν εύκολο έργο κόντρα σε μια πολύ αξιόμαχη και φιλόδοξη ομάδα, γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συστήσει ιδιαίτερη προσοχή.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα είναι απλά για τον Ολυμπιακό, που όπως όλα δείχνουν θα παίξει με τον Σα στο τέρμα (επιστρέφει έπειτα από 50 μέρες) και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά).
Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τον Φορτούνη μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί, ενώ από δεξιά θα αναπτύσσεται ο Μασούρας και από αριστερά ο Βαλμπουενά.
Από την άλλη, η ενδεκάδα της Ομόνοιας, που προχώρησε σε 11 αλλαγές στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας, θα είναι η εξής: Φαμπιάνο, Χούμποσταν, Λούφτνερ, Λαγκ, Λέζιακς, Τζόρντι Γκόμεθ, Βίτορ Γκόμες, Μποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής και Κακουλλής.

(in.gr)