Σημαντική ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε η ΑΕΛ παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες.

Οι βυσσινί κράτησαν το 0-0 στους Ζωσιμάδες, αποτέλεσμα που τους κρατά σε απόσταση ασφαλείας από την ομάδα των Ιωαννίνων που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν δυνατά και στο 11΄ ο Πάντελιτς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον, ενώ στο 16΄ ο Ισλανδός απέκρουσε σουτ του Νικολιά και στο 39΄ κεφαλιά του Αθανασιάδη πέρασε άουτ.

Η ΑΕΛ φάνηκε για πρώτη φορά στο 48΄ με το σουτ του Γιακιμόφσκι (απέκρουσε ο Μιχαήλ) και στη συνέχεια αναλώθηκε να κρατήσει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό.

Τα κατάφερε και δεν απειλήθηκε, αλλά η αποβολή του Νούνιτς στο 74΄ έφερε τον ΠΑΣ μαζικά στην επίθεση. Σε διάστημα επτά λεπτών (77΄, 83΄, 84΄) ο Παμλίδης πήρε τρεις κεφαλιές στην περιοχή των «βυσσινί» αλλά δεν βρήκε στόχο.

Η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων για το γκολ της νίκης χάθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μάνος σούταρε πάνω από την οριζόντια δοκό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Κάστρο (81' Γιάκος), Ζαν-Μπαπτίστ Λεό (62' Μάνος), Πάντελιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σκόνδρας (77' Παμλίδης)

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς (89’ Γκόλιας), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (80’ Ζίζιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Λεοζίνιο (46’ Σικάβκα), Ζίβκοβιτς, Νούνιτς