Πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας που νίκησε με το εμφατικό 5-0 τον Άγιο Νικόλαο στον επαναληπτικό της νίκης της με 1-0 στο πρώτο ματς.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Πολίτη που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βιδάλ από τον Κατσαρό. Στο 26’ η Αναγέννηση είχε δοκάρι με τον Πλέγα και ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Στο 54’ ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε το 2-0, ο Πλέγας στο 62’ έγραψε το 3-0 και ο Κοτσώνης έξι λεπτά αργότερα (68’) πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 70’ ο Πλέγας που πέτυχε χατ-τρικ.
Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω αψιμαχίας ο Πλέγας με τον Κίτου μετά το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων.
Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Λαγός (46΄ Μπάλλας), Κοτσώνης, Πολίτης (77΄ Θεολόγης), Μανιός, Σταμόπουλος (77΄ Γκουγκούδης), Πλέγας, Βιδάλ (64΄ Γκίνη), Αθανασιάδης (64΄ Μπενγκόα)
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (69΄ Τζιλάι), Κατσαρός, Πιθαρούλης (78΄ Μαυρής), Τσανάι, Φουκαράκης, Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος (78΄ Πάγια), Νοκάι

ertnews.gr